SEMESTER

Publicerat: 2011-07-29 | 07:33:12 i Allmänt
Då var dagen här.. Om bara 4,5 timmar går jag på semester... :D Det här är det första året jag har riktigt semester.. Förutom sommaren när jag fick Vincent. Då var jag ju mammaledig. ;)
Jag ska verkligen försöka ta vara på de här veckorna tillsammans med min lilla son. Vi ska hitta på skojiga saker och busa massor. Lite sovmorgon ska också hinnas med. ;) Om jag får bestämma!

Sen har vi ju 1 vecka i Bulgarien som får avsluta ledigheten innan verkligheten sätter fart igen.. Men dit är det alltså 3 veckor kvar. Vi inleder semestern med lite födelsedagskalas. Idag fyller nämligen min älskade syster år. <3
Men efter jag slutat ska jag ta med mig Charlie och Vincent på Mc Donalds och sen ska vi till ishallen och kolla när grabbarna tränar. Stor lycka kommer att infinna sig hos 2 små pojkar.. Nu är det ju lääänge sen dom var på hockey.

Imorn ska mamma, jag, mormor, pappa, Linus och grabbarna bus åka till Valla och busa. Om vädret tillåter vill säga! :/ Annars får vi hitta på något annat.

Igår tog jag tag i rensning av garderober. Vinnes och min garderob är nu klara och sen passade vi på att åka in till stan och köpa present till Hanna och lite nya kläder till V. ;)
Han var så trött igår att han somnade i bilen klockan 18. Så det var bara att lyfta upp honom i sängen där han har fortsatt att sova hela natten. Lilleman.. Börjar bli lite förkyld såg jag imorse. Hoppas det inte blir något mer bara.
Linus&jag köpte godis igår som vi skulle äta framför en film. Efter några bitar var tyckte båda att det inte var speciellt gott. Så nu blir det inge mer godis för oss på ett tag. Känns bra!

Nu ska jag nog köpa mig lite frukost.. Och sen måste jag ringa vårdcentralen.

Ska försöka blogga lite fast jag har semester.. Brukar bli dåligt med det om jag inte är på jobbet!

Nee hörrni.. Trevlig helg på er.. Jag kommer i alla fall njuta fullt ut! Och när jag kommer tillbaka till jobbet är det mesta av renoveringen färdigt också! Tack för det!

Puss på er

Becka

Mysdag med vänner

Publicerat: 2011-07-26 | 09:07:36 i Allmänt
Tjohooo ännu en dag närmare semeter.. Bara 2 arbetsdagar kvar!

Igår kom Ida upp på jobbet och vi betalade resan. Så nu är det klart.. 13 augusti drar vi..Mot värmen och total avkoppling! För det är vi värda.. ;)
Sen gick vi och käkade lunch. På det nya stället i varuhuset Lyckan. Det var jättegott. Fräscht och bra! Vi kunde till och med sitta ute och äta. Det var ju faktiskt lite sol igår, kors i taket. Även Jonna var hungrig så hon kom och ner på stan och gjorde oss sällskap. På väg mot Jonnas bil mötte vi Nathalie. Hon hade slutat jobbet så hon och Jonna följde med ut till Lindö. Där busade vi med smågrabbarna och solade oss lite. Sen blev vi hungriga igen så då fick Lindögrillen sig ett besök. V och jag delade på en pizza och solen brände som aldrig förr. :) Vinne fick glass av Jonna till efterrätt. Det gillas alltid av unge herr Vincent.

På kvällen kom även Ewe förbi och hälsade på. Har inte träffat henne på flera veckor. :(
Vinne var en slagen hjälte och somnade i soffan i en oerhört konstig position. Jag gick upp och la mig i sängen tidigare än grabbarna som satt kvar i soffan. Måste ha sovit som en stock. Märkte inte ens när Linus kom och la sig senare.

Imorse var jag supertrött när klockan ringde. Har fortfarande inte ätit frukost. Tror att jag kommer piggna till bara jag fått lite frulle och lite kaffe i magen. Magen förresten, den växer. Bebis här inne har någon slags cirkus föreställning tror jag och idag känns det som att det stramar och drar åt alla möjliga håll. :/

Idag kan det bli en sväng på stan. Ny bikini måste inhandlas vilket jag bävar för.

Trevlig tisdag på er..

Becka

Nedräkning..

Publicerat: 2011-07-25 | 08:55:01 i Allmänt

3 ARBETSDAGAR KVAR TILL SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!

Ojojo  vad veckorna går fort. Det tackar jag för. Igår bokade Ida våran resa. Den 13 augusti drar vi och smågrabbarna 1 vecka till Bulgarien. Ska bli otroligt skönt att komma bort och verkligen koppla av sista veckan på semestern innan en tuff, fartfylld och spännande höst/vinter väntar. Jag har mitt slutprov i september vilket innebär stenhårt pluggande ända fram tills dess, jag kommer att jobba heltid, renovering ska ske hemma, bebis i magen ska växa på sig och komma ut till oss, Linus hockey är igång för fullt.. Jaa ni ser.. Det finns lite att ladda batterierna inför!

Ska bli underbart att få gå upp och käka hotellfrukost. Ta ett dopp i poolen, läsa en bok, leka med Vinne, äta god mat , sitta på balkongen på kvällen och prata skit och bara slappna av. Vinne fick en jättesöt resväska som han ska packa sina saker i till resan. <3 Han ser nog fram emot det nästan lika mycket som jag. Han säger att han ska "simma" i poolen.. ;)

Igår fick vi i alla fall lite gjort hemma. Vi åkte iväg och storhandlade på Maxi hela lilla familjen. Vinne fick en sparkcykel som han inte riktigt fått in snitsen på ännu.. :/ Hahahah Linus och jag skrattade ihjäl oss när han ställde sig på den med båda fötterna, titta på oss och sa "KÖR DÅ".. Hahah lilla fis.. Lat som sin pappa.. ;)
Väl hemma lagade Linus mat och jag plockade in all mat, fixade med tvätt och rensade garderoben i hallen. I veckan ska alla garderober, förrådet och garaget vara rensade. Det är alltid skönt att ha det gjort innan hösten.
Sen åkte vi till Smedby och åt grillat. Vinne var så trött stackarn att han höll på att somna flera gånger. I bilen påväg hem däckade han ganska fort. Linus satte sig och jobba och jag och mamma tog en promenad med hundarna.

Idag får vi se vad dagen erbjuder. Inga planer eller måsten i alla fall... Dock vet jag en lite grabb som mer än gärna åker och tittar på pappas första isträning. Får se om det blir så!? Jag fryser ju ändå, behöver inte åka och ställa mig i en kall ishall den 25 juli.. Men ibland får man offra sig! ;)

Hoppas ni haft en bra start på en ny vecka.. :D

Becka


Det är lördag idag, lördag idag!

Publicerat: 2011-07-23 | 13:10:51 i Allmänt
På jobbet återigen efter ytterligare en natt med åska och oväder.. Herregud vilket oväsen.. Trodde typ att det regnade in överallt i hela huset. (lät så iaf)
Jag tycker inte att det är läskigt, det gör däremot min kära sambo som "väckte" mig vid varje åskanfall och frågade om jag hörde den där.. "Nu är den faan precis utanför".. Mmm men sov nu. Tack! Lilleman sov sött i sin säng och var inte ett dugg brydd över vädret utanför. ;) Det har han fårr från sin mamma i alla fall.. Hahahah

Vincent är hos farmor, Linus är på något med hockeyn och jag jobbar till 17. Sen kommer Ida och lila Elton. Vi ska käka något smarrigt och kolla lite resor på internet. I veckan går vi nog in och bokar någon. Här kan man ju inte va på semestern.. Nu är det ju bara 4 arbetsdagar kvar. Sen är det SEMESTER i 3 veckor. Ljuvligt, underbart, efterlängtat!

Känns kontigt att hockeyn är igång. På måndag ska det tydligen börjas på is dessutom. För den 11 augusti ska det spelas historisk match i Himpa hallen.. Den får man inte missa! ;)

Igår blev det lunch med Charlotte efter jobbet. Därefter gjorde jag misstaget att visa min nuvarande bh för henne. :/
Hon typ skrek rakt ut och 30 min senare gick jag ut från Twilfit med 2 nya bh.ar.. Hahaha men det var välbehövligt! Jag provade även ut 2 amningsbhar som jag ska köpa sen, när jag vet vilken storlek tuttarna kommer att sluta på. ;)

Hoppas på fint väder imorgon så man kan åka och bada och sola någonstans. Annars får det bli en fixardag. Måste verkligen städa ur förrådet, garaget och alla garderober. Tråkigt men ett måste!

Trevlig helg vänner..

Becka

Fixardag

Publicerat: 2011-07-22 | 07:27:43 i Allmänt
Veckorna går undan nu vill jag lova! Men det är skönt! För nu är det bara 5 arbetsdagar kvar tills jag går på välbehövd semester. :D

Igår blev det en fixardag. Vincent tillbringade större delen av dagen med farmor. Jag åkte ut till Maxi direkt efter jobbet och handlade. Gick in på H&M och köpte några smågrejer också. Hittade mycket fina kläder dessutom, men duktig som jag är köpte jag inga. ;) Inte just då i alla fall. Hittade en snygg radio på Maxi som jag köpte så nu kan vi lyssna på musik på nedervåningen också. Fick även med mig 2 böcker hem till V. Han är ju lite inne i en dumma dig period där man hellre slåss än pratar. Så 2 böcker med lite vett och etikett blev det! Ska läsa dom ikväll. ;)

Hemma blev det fix med tvätt och packa in all mat. Jag hann även dammsuga och göra mig iordning innan Vinne kom hem och det var dags att gå över till grannen för mat. Faster och Mats var ju här från Norrland. Dom hade köpt jätte gulliga resväskor åt grabbarna. Dom gick omkring och drog väskorna hela kvällen och lekte att dom skulle åka båt och flygplan. Hoppas att V får använda sin snart. En utlandsresa är ju planerna 1 vecka under semestern. ;)

Vi åt god mat och grabbarna busade. Det blev fotbollsmatch och bus på studsmattan. Sen gick vi tjejer en promenad i det blåsiga vädret med hundarna innan det var dags att bege sin hem och hoppa i säng.

Linus ligger fortfarande sjuk. Hoppas att han är bättre idag. :/ Typ top 5 på min "inte gilla lista" är när han är sjuk. Men så är väl nästan alla karlar har jag fått höra. ;)

Ikväll blir det nog lugnt. Har inga planer. Imorn ska jag ju jobba 10-17 och sen kommer Ida. Vi ska in på datan och kolla resor för att sedan gå in och boka nån till veckan. Tack för att det finns sol och värme i andra länder i världen!

Nu ska jag pilla i mig lite frukost snart..

Trevlig helg vänner

Förresten! Min faster tror att bebis i magen är en tjej. Typ den första som tror det! Alla andra gissar på en liten kille till. heheh men det återstår att se..

Becka

Bebis uppdatering

Publicerat: 2011-07-21 | 10:39:00 i Allmänt
Dags för en liten uppdatering från bebis i magen..

Den växer.. Och fort går det. Redan i V 17 nu och snart är det dags för RUL.. Det är alltid lika spännande att se lillfis i magen. Det verkar som att den här är mer vild än brorsan var. Vinne låg mest stilla och vinkade lite mer armarna ibland. Den här gör kullerbyttor och vänder rumpan mot kameran. ;)
Peppar peppar så har jag inte mått illa och kräkts sen i måndags. Jag håller tummarna att det går över. En annan helt fantastisk sak med den här graviditeten är att jag inte är ett dugg sugen på godis eller andra onyttigheter. Jag vill mest äta frukt. Och det är ju superbra! Jag som gärna åt godis, främst choklad varje dag innan.. :/

Vågen visar fortfarande på 0 kg + och det är jag glad över. Så länge lillskrutt där inne mår bra är det helt ok för mig. Och barnmorskan säger ju att bebisen tar det den behöver..

Jag har annars inga som helst bekymmer med att vara gravid än så länge.. Mer än att jag blir lite lättare anfådd än innan. Det var typ en pers att klippa gräsmattan igår. Massa mossa och blött i hela gräset.. Tjohooo!
Det är bara att bita ihop...

Så.. Nu ska lillis och jag käka en banan.

Vi hörs hörrni!

Min lediga onsdag

Publicerat: 2011-07-21 | 09:05:19 i Allmänt
Igår var min lediga onsdag.. Den tillbringades ute på landet hos Jossan, Danne, Lukas och djuren! Alltid lika mysigt! Jag älskar lantlivet.. Nån gång ska jag också bo sådär... Nån gång....
Vi tog först en lunch på Ikano. Sen blev det glass och fika och sedan fick Klappis massage. Vinne "hjälpte" Jossan att mocka och fixa mat åt hästarna. Han var stolt när han gick omkring med sin hjälm i stallet. Det hela avslutades med en liten ritt. Vinne satt på den stora hästen ner till hagen. Han älskart! ;)

Väl hemma hade mina underbara föräldrar klippt alla buskar och slängt allt skräp hos oss. Jag behövde bara kratta ihop allt, soppa lite och sen var det hur snyggt som helst. Innan jag åkte till Linköping hade jag ju fasktiskt klippt gräset. Vilket var tur om man tittar på vädret idag. :/
Jag kom även hem till en sjuk Linus. Feber och hängig. Han fick Mc Donalds och Alvedon och sen fick han sova. Vinne såg på film medan jag fixade hemma. Satte på tvätt och plockade in tvätt. Både jag och Vinne somnade gott vid 21.30.

Idag är det jobb till 12. Sen ska jag nog handla några saker på stan och sen blir det lite storhandling av mat. Ikväll ska vi käka inne hos Hanna och Fredde. Faster och Mats är här från Norrland och hälsar på. Det är 1,5 år sedan dom träffade smågrabbarna så dom blir nog chockade hur stora de har blivit..

Förresten, det här med att sova i sin egen säng höll sig i 2 nätter. I tisdags somnade Vinne duktigt i sin egen säng men klockan 23 vaknade vi av en dunk. Då hade lilleman ramlat ur sängen för första gången. :( Stackarn.. Då fick han komma in till oss och sova. Men ikväll tar vi tag i det igen.. Rutiner, here we come! ;)

Ha en fortsatt bra dag vänner..

Becka

Sooool

Publicerat: 2011-07-19 | 09:03:26 i Allmänt
Halleluja..!!!

Vi fick sova själva i sängen en hel natt! Vincent var superduktig. Jag läste bok och nattade honom. Han somnade utan skrik och bråk kl 19 igår. :) Det var väldigt länge sen måste jag säga..
Men jag veta att det är vårat fel. Man blir lite förslappad på sommaren. Han har fått somna i soffan eller med oss i sängen. :/ Men nu ska vi försöka återgå till normala rutiner igen. Det mår vi alla mycket bättre av.

Jag hade besök av Alex och barnen igår. Dom lekte, fikade, såg på film och åt glass. Grabbarna lekte jättebra. Det är så kul att se att dom verkligen har börjat leka lekar tillsammans. Dom dukade bordet och satt och åt, lekte med bilar, kastade boll, spelade trumpet och byggde med lego. Det är roligt att lyssna på konversationen mellan dom i lekrummet också. ;) hahahahah

När V hade somnat gick jag en låååång promenad med mamma och Hanna. Vi gck ända till Marby, runt hela Marby och hem igen. Var borta i 2 timmar. Affe var duktig och gick nästan hela vägen. Det var verkligen super fint väder ute igår kväll. Sol och varmt! Dock fick jag x antal myggbett på vägen.. :/ Hatart!

Sen tog jag en dusch och gick och la mig under mitt nya sköna täcke. :) Sov som en stock hela natten tills klockan ringde 05.40 imorse. Idag blir det nog att möta upp mamma, pappa, syrran, Fredde och ungarna och åka och bada nånstans i det fina vädret.

Imorn är jag ledig! Då ska jag till Jossan och massera Klappis.. Blir nog lite fika och så om jag känner oss rätt! ;)
Vinne får följa med. Det gillar han.

Ha en härlig dag i solen.. Tänk vad mycket bättre man mår bara solen och värmen är här!

Becka

Dilemma

Publicerat: 2011-07-18 | 09:30:01 i Allmänt
Förlåt om jag är inne i en negativ period.. Ska jobba på det!

Men här kommer det.. Jag måste!

Dilemma nr 1. Jag har fått finnar. Ungdomsfinnar! Sånna som jag hade på högstadiet, som bara ploppar upp och inte försvinner.. Överallt i hela nyllet..
Dilemma nr 2. Jag kräks! Vilket alltså innebär att jag inte kan ta på mig smink på morgonen. Måste alltid vänta till efter frukosten innan jag vet säkert att det är grönt att kleta på sig lite smink för att täcka över alla röda prickar i ansiktet.
Dilemma nr 3. Jag ser helt förstörd ut på jobbet. Stackars alla hantverkare som tvingas möta mig som första person en regning måndag morgon.

Jag måste verkligen hitta något botemedel. Dom ska bort.. Och någon sol finns det ju inte i det här landet. Så den kan ju inte torka ut skiten heller..

HJÄLP!!!!

På återseende..

Negativa jag

Vilken helg!

Publicerat: 2011-07-18 | 08:29:59 i Allmänt
Jag vet inte vart jag ska börja riktigt...

Fredagen var väl hyffsat lugn. V började bli väldigt grinig och hängig framåt eftermiddagen/kvällen. Vi käkade tacos hos syrran och Fredde och spelade Yatzy. Vid 8 tiden hade lilleman hög feber. Natten blev kaotisk. Vincent somnade alfrig ordentligt utan vaknade och gallskrek med jämna mellanrum. Han såg saker som inte fanns och var livrädd. Det slutade med att jag och han fick gå ner och lägga oss i soffan vid 03.30.. Med Tv.n på och ännu lite mer alvedon somnade han tillslut. Jag vaknade vid 9 och Linus var snäll och gjorde frukost åt mig. V vaknade till men somnade snabbt igen efter byte av kissig blöja.

Linus skulle ju ha fest på lördagen. Vi skulle åka till Della ute i Skärblacka. Jag kände paniken smyga sig på. Vinne var inte så varm nu. Han fick ju alvedon vid 3-tiden och vid 11.30 kändes han ganska pigg. Efter ett tag förstod jag varför han var dålig. Han håller på att få sina sista tänder. Vill inte äta, han dregglar (vilket aldrig händer), kliar sig i munnen och har feber. Stackarn! :(
Vi åkte iaf till Skärblacka där vi blev bjudna på god lunch. V åt 2 tuggor och sen fick han sova. Det gick bra med alla grabbar. Dom lekte och busade hela dagen. Vinne satt mycket hos mig med napp och filt. Men han skötte sig superbra för att inte vara helt frisk! Kvällen avslutades med pizza och glass. Barnen åt massor. (Förutom Vinne)

Väl hemma var det väl fest kan man säga. Vi skulle sova hos Hanna.. Som tur var! ;)

Vincent och jag delade säng. Han vaknade och ville ha vatten kanske 35 gånger. Så även denna natt blev mer eller mindre sömnlös. :/

Nu är det jobb hela veckan.. Efter lunch kommer Alex, Colin&Lizette och hälsar på. Vi får se vad veckan mer har att erbjuda!

Idag börjar Linus träna.. "Hösten" är redan här för vår familj med andra ord.. :/ Känns sådär. Jag har ju inte ens haft semester än, det har inte varit någon sommar i Sverige än, men nu börjar hockeysäsongen..

Ha en skön vecka allesammans...

Becka

Äntligen fredag!

Publicerat: 2011-07-15 | 08:16:13 i Allmänt
Rörigt värre..Kan man säga att det är på jobbet idag. Byggarbetare, rivare, snickare, målare, elektriker överallt. Några få stackare som försöker sig på lite träning..Och så jag.. Trött, gravid, illamående, hungrig, lättirriterad.. Bra kombination! NEJ!
Men jag biter ihop.. Ska snart köpa mig lite frukost och se om jag kan vända en grå, kall, regning, tråkig morgon till en bra fredag eftermiddag/kväll.. Är ju trots allt ledig lördag och söndag nu.

Igår jobbade jag till 12. Mötte upp Jossan för lunch på Paus. Sedan begav vi oss hemåt och tog en fika hemma. Kaffe och jordgubbar med mjölk. :) Smarrigt!
En liten stund senare kom Vinne hem efter en dag med farmor. Dom hade varit på biblioteket och lånat massa böcker till V. Självklart fanns det en hockeybok med i högen. ;)
Lite senare kom Linus och Danne. Dom hade varit och åkt lite skridskor. Vi grillade hamburgare. Jag var inte så hungrig efter jordgubbarna men fick i mig lite i alla fall. När alla åkt hem blev det fix och styr hemma. Sen blev det en kort promenad med Affe i regnet. :/
Tur att jag har en hund som inte gillar regn han heller. ;) Han gör det han ska och sen vill han in igen.

V somnade i soffan medan jag duschade och Linus jobbade. <3

Idag ska Ida&Elton komma och hälsa på. Vi käkar väl lite lunch och snackar skit. Ikväll blir det nog lugnt. Kanske lite godis och någon film.

Imorn ska Linus ha partaj hemma. Jag och V får fly fältet. In till grannen! ;)
Vi hoppas i alla fall på en solig helg. Så att vi kan sola och bada lite och så att stackars mamma och pappa tar sig hem med båten från Öland. :/ Inge vidare båtväder nu!

Trevlig helg allihopa. Det tänker jag ha!

Becka

Gulle <3

Publicerat: 2011-07-14 | 10:08:08 i Allmänt



Lite skillnad på lilleman.. Första bilden Vincent 1 år, andra bilden Vincent 2 år.. :)

Usch vad tiden går fort.. Våran lilla skrutt!


Funderingar?

Publicerat: 2011-07-14 | 08:52:19 i Allmänt
Okej.. Sitter på jobbet. Verkar som att alla har semester. Det är bara snickare, rörmokare, elektriker och målare som springer fram och tillbaka här idag. :/

Jag läser bloggar, är inne på facebook 50 gånger, skriver blogg och läser tidning.
Forskar lite i graviditet och kroppen. Och det är där mina funderingar kommer in...

1. Varför fick jag bristningar på magen 2 veckor innan bus Vinne valde att titta ut? Inte en enda innan dess.. :(
2. Kommer jag få nya snygga bristningar nu?
3. Kan jag få bort skiten efter den här graviditeten?
4. Varför är många gravida så snygga och fräscha när jag bara känner mig trött och pluffsig?
5. Hur ser barnet i magen ut? En mini Vincent? En mini me?
6. Vad ska ungen heta?
7. Det är jättefint att tatuera in barnens namn någonstans på kroppen, men kanske inte på mig?
8. Kommer jag ha 0 i tuttstorlek efter amning denna gång?

Jaa som ni ser har jag mycket tid till funderingar och tankar under mina dagar på ett "tomt" gym. Vi få väl vad resultatet och svaret på allt detta blir i framtiden. Jag ska iaf köpa svindyra oljor och krämer nu. Magen ska smörjas 2 gånger varje dag. Det KAN funka har jag läst, dock inga garantier eller någon forskning på att det verkligen funkar. Men det är fan värt ett försök. :D

Vad är det för väder ute förresten? Kan jag lägga mig ute i solen när jag slutat idag? Vore fin fint!

Tack för mig, knäpp liten tjej!

Puss

Ledig onsdag!

Publicerat: 2011-07-14 | 07:35:37 i Allmänt
Hej på er!

Igår var jag alltså ledig. V och jag sov till 9.. :) Underbart skönt. Sen satt vi ute i solen och åt frukost, tog en dusch och sen en långpromenad med vovve. Vid lunch kom Jossan&Lukas. Vi käkade ungspannkaka. Sen fick lilleman en välbehövd vila ute i vagnen. Han sov 2 timmar. Under tiden blev det fika och bus med lilla Lukas (som växer så det knakar). Etermiddagen spenderades ute i trädgårn. Vi satt nog ute till 20.00. Linus och jag var lata igår. Det blev pizza till middag. Men det var faktiskt gott. :)

Syrran och jag tog en promenad med hundarna på kvällen. Sen blev det fotboll på tv i sängen. Ingen vidare match! Kan inte titta, får panik och blir förbannad. Lade mig på sidan och somnade direkt efter 1-3 målet. Bra jobbat Sverige. :/
Fast jag själv har spelat fotboll många år kan jag inte säga att damfotbollen håller någon som helst klass. Felpass och inget spel. Nee usch!

Nu är det bara 10 jobbdagar kvar till semester och jag blir bara mer och mer sugen på att ta en resa 1 vecka i augusti. :) Vi får se hur det blir. Men känns som att jag behöver det. Är man hemma under semestern finns det ändå alltid 1000 grejer att göra. Utomlands kliver man upp ur sängen, när man vill, bäddar den inte, äter lagad frukost, solar, läser, njuter, vilar, badar, äter lunch, även den lagad av någon annan än jag själv, njuter av sand mellan tårna och ljudet av havet. Det är semester det!

På måndag börjar Linus träna. Herregud, vart har den här "sommaren" tagit vägen? In i en kall ishall igen.. Oj oj oj..
Men den här hösten/vintern har vi ju något jättekul och spännande att se fram emot iaf.. Lillbebis i magen ska ju faktiskt titta ut någongång då. ;)

Nu är det dags för lite frukost. Tror jag i alla fall.. Som alla frukostar just nu, tar det emot en hel del. Och vissa dagar stannar den ju inte många minuter i magen. :/ Vi får se vad det här är för dag?

Kram på er allihopa

Becka

Mys Måndag!

Publicerat: 2011-07-12 | 07:34:12 i Allmänt
Igår hade jag en mindre bra dag på jobbet. Mådde fruktansvärt illa och kräktes väl 4 gånger. :/
Linus kom och lämnade V på gymmet vid halv 11 för han var tvungen att åka iväg med jobbet. Vinne skötte sig bra. Käkade äpple, ritade och hjälpte mig att städa! :) Igår var han på extremt bra humör hela dagen/kvällen. Det behövde verkligen jag. Vinne fick Mc Donalds innan vi åkte hem. Väl hemma blev det en promenad med hundarna och lilleman somnade i vagnen. Jag vilade faktiskt en stund i soffan jag också. Sen åkte vi till affären och handlade lite saker.

Vid 17 tiden kom bästa tjejerna på besök. Vi käkade, drack kaffe ute i kvällsolen, såg på film och pratde massa skit som vanligt! <3 Vinne höll låda hela kvällen och var verkligen superduktig. Tack tjejer för en mysig måndag. Vinne slocknade bredvid mig så fort vi la oss i sängen. <3

Linus höll sig borta hela kvällen. Han var och fiskade, utan resultat dock! eheeheh flera timmar utan en enda fisk. :/

Idag hoppas jag att förmiddagen blir bättre än igår. När jag slutar ska jag och V åka och hämta syrran med familj på flygplatsen. :) De är säkert inget bruna och fina!? Ska bli skönt att få hem dom i alla fall... Vinne längtar ihjäl sig efter sina kusiner.

Förresten, vi renoverar typ hela gymmet just nu! Kommer bli hur fräscht som helst! Det får ni inte missa att besöka efter sommar. Kom och bli medlem och träna på stans fräschaste gym! ;) (Lite PR)

Nee lite frukost nu  då..Hoppas jag!

Ta hand om er vänner...

Becka

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!