1 vecka sedan nu..

Publicerat: 2010-12-20 | 20:01:42 i Allmänt
Hej på er!
Har varit extremt dålig på att uppdatera bloggen senaste veckan. Vi har i alla fall hunnit med mycket...som vanligt!
Förra veckan var V hemma från dagis mån-ons.. Han hostade och sov dåligt på nätterna. Så dom dagarna kan vi nästan stryka. Vi var hemma, nästan hela dagarna i alla fall. :)
Onsdagen tillbringade vi i Skärblacka hos Della och barnen! Alex och Colin var där också. Trots alla busiga grabbar hade vi en lugn och trevlig dag med lunch och fikamys. Nu blir det väl ett tag till nästa date! :/
Vi kom på att det inte är som förr längre, när alla 3 var hemma och var mammalediga och hade all tid i världen att träffas. Förra julen hade vi adventsfika hos Della varje måndag. Den här julen har vi bara hunnit med att ses en gång... :( Men det är bara att vänja sig!

Helgen bestod av kalas i Smedby. Linus bror fyllde hela 16 år! Herregud vad tiden går fort. Jag minns det som igår när jag och Linus precis hade träffats och den där lillskiten bara var 8 år. ;)
Jag lärde V att säga "Grattis Hampe".. Han hade även skjorta på sig dagen till ära. <3
Vi åt god mat och efterrätt. Vinne höll låda tills vi åkte hem vid 21.30..Slocknade fort i bilen på väg hem..

Lördagen var väl dagen D då kan man väl säga.. Laserdome och julfest med Vita Hästen. Vi kan stryka laserdomen..Det var inte min grej! Och jag hatar att förlora...Men jag måste erkänna att det var kul som satan! Ska göras om fler gånger! Kvällen i övrigt var extremt lyckad. Alla verkade ha kul och jag och L höll ut in i det längsta. Vi var på O´learys först och sedan begav vi oss till Otten. Rolig kväll med mycket folk ute som man kände..Det är alltid kul! Så tack alla för en trevlig kväll! Nu är det 1 år kvar till nästa gång! :) hahahah

Söndagen tillbringade jag och min trötta sambo i soffan..Jag tittade på tv och L sov..Tills jag skulle jobba och han skulle träna. Det blev en tidig kväll om jag säger så!

Snart är det julafton också. Jag längtar! Faktiskt...Brukar inte göra det men i år känner jag helt annorlunda. Mycket tack vare min lilla son som jag tror kommer uppskatta julen det här året, och han ska få massa paket. <3

Idag har det varit storstädning här hemma. Jag har även tvättat alla kläder, klätt julgranen och skottat! Så den här dagen kan jag gå och lägga mig och känna att jag fått ut en hel del av dagen!
Imorgon åker jag och syrran till Ikea. Sen ska V klippa sig hos Ewe för första gången..Snygg kommer han bli! :D

Nu ska jag glo på tv och invänta min kära sambo!

God Jul!

En helg med mycket kärlek! <3

Publicerat: 2010-12-12 | 14:36:59 i Allmänt
I fredags vid lunch åkte jag och L tåget till Sthlm. Den här lilla trippen kom oerhört lägligt. Precis innan jul när man annars brukar vara stressad och trött.

Vi checkade in på hotellet. Tog ett glas och begav oss sedan till en mysig restaurang. Där åt vi god mat och drack lite mera vin. ;) Sen tog vi taxi till Globen! Vi åkte med en ganska galen taxichaufför som körde rätt så fort. Men fram kom vi i alla fall! :) Vi satte oss i baren och tog lite mera dricka. Idol var faktiskt häftigare än vad jag väntat mig. Nästan helt fullsatt och världens stämning. Blev dock lite segt att sitta så länge. Och jag måste säga att efter i fredags tycker jag nog att både Minnah och Jay kunde ha vunnit. Hon gjorde väldigt bra ifrån sig och jag tror nog endå att jag föredrar hennes röst live mer än Jays! Men men, det brukar ju vara 2.an som tar sig längst efter Idol i alla fall. Vi får väl se?

Det blev en taxi till hotellet efter. Och här snackar vi galen taxichaufför. Jag trodde aldrig att vi skulle komma fram levande. Det var ju för det första svinhalt ute, mörkt, massa trafik. Han körde faan som om han hade stulit bilen. Det kom tom en polisbil med blåljusen på som han efter att ha kört åt sidan, kör ifatt och åker bakom i 110 km/h...Jag och Linus höll oss i ganska hårt kan jag ju meddela. Tokstolle! Skaffa ett nytt jobb...

På lördagen sov vi lääääänge.. Vi skippade frukosten och gick direkt på lunchen. Den avnjöts på Pizza Hut. Sen gick vi på stan. Hittade lite kläder till oss alla. V fick en skitsnygg jacka som han ska steka med på jul/nyår och en skjorta med röd slips! Gulle!
Helgen har varit mysig minst sagt och vi har hunnit prata om allt mellan himmel och jord! Men framför allt har vi haft tid för varandra! Det var ett tag sen vi verkligen hann njuta av det vi har tillsammans. <3
Det är ju faktist så att jag och L har varit tillsammans i snart 8,5 år. Vi är unga men har hunnit med en hel del. Jag ångrar ingenting! Jag är stolt och glad för allt vi har och framför allt för den kärlek vi delar. Min andra hälft! :) Det är nästan läskigt hur bra vi passar ihop. Jag vet precis hur han fungerar och vad han tänker och tvärtom! Tack älskling för allt...Du är bäst! <3
När vi sedan kom hem kunde väl ingen av oss undgå att tycka att "borta bra men hemma bäst"...För väl hemma väntade en liten glad kille på oss. Han hade nog saknat sina föräldrar lite i alla fall! ;)
Kvällen bestod av bus med V och när han hade somnat tittade vi på en film. Sedan slocknade vi båda ganska fort i sängen hemma i vårt fina hem.

Idag är L iväg på match i Kumla. Hoppas han kan spela ordentligt nu! Och hoppas på vinst. På onsdag är sista matchen innan uppehållet. Mjölby hemma blir väl en bra avslutning! :)
Vinne sover och jag passar på att nörda vid datan lite. När han vaknar ska vi ta på oss massa kläder och åka till Maxi för storhandling!

Ha en skön söndag!

Kram

Julfirande!

Publicerat: 2010-12-06 | 19:04:57 i Allmänt
Jaha då var det dags för en liten uppdatering då.
Min känsla var så rätt så... Min lilla kille är fortfarande för liten och mammig för att kunna se mig utan att vilja vara hos mig. <3 Han såg mig direkt när dom kom in och då var det kört. Krokodiltårar och massa gråt. Han fick sitta i mitt knä i kyrkan. Men herregud vad duktiga barnen är. Att dom kan alla dessa sånger när dom är så små! :) Jag är impad!

Vinne sparade dock sina krafter till fikan. Han åt bulle, pepparkaka och festis! Jag är helt slut i huvudet efter bara någon timma i miljön med massa barn. En eloge till att dagisfröknar som lever så varje dag!

Nu ska jag lägga V. Han verkar dock inte så trött. Nu spelar han hockey. ;/
Han lär väl bli måttligt glad på sin mamma när jag säger att det är natt natt!

Imorgon kommer Della och barnen hit på julfika. Och eventuellt Alex och Colin också. Nu är det verkligen länge sen vi sågs allihopa. Undrar om barnen känner igen varandra? ;)

Ha en bra kväll allihopa!

Kram 


Min älskade trollunge! <3

Publicerat: 2010-12-03 | 22:26:21 i Allmänt
Din mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
jag följer varje kliv.

Sen livets första måltid
har jag bjudit dig att smaka.
Jag ger dig av min omsorg
utan krav att få tillbaka.

I livets alla skeden
förblir jag dock densamma...
Din alldeles unika
högt älskade mamma!

Helg och ny blogg!

Publicerat: 2010-12-03 | 22:12:38 i Allmänt
Körde ett mördarpass på gymmet imorse. Ewe gillar mig kanske lite mindre efter idag, men som jag alltid säger till henne, "vill man bli fin får man lida pin" och "det är när det gör ont det ger som mest"... Hahah ibland tror jag inte på det själv men det är väldigt skönt att vara 2. Man ger inte upp så länge den andra inte gör det och om den andra börjar gnälla puschar man och ger lite extra! :)
Har även varit på en lång lunch/fika med Alex på Paus. Utan barn! Vilket inte händer oss så ofta. Båda busarna var på dagis idag. Vi hann prata mycket, om mycket! Det gillar vi! ;)
Linus var hemma tidigt idag. Han har ont i ryggen och kommer inte att spela på söndag. Hur ska det gå? Hans 2 största fans kommer inte förstå någonting när Linus kommer att vara på läktaren istället för på isen.
Linus och V har i alla fall tränat intro idag. Vinne fattade inte riktigt själva grejen utan sprang mest omkring med klubban i luften. Vi har även försökt träna lite julsånger här hemma. Utan större succe dock. Har en känsla av att lillfjärt inte kommer att delta så aktivt i själva sjungandet på måndag. Han får roa publiken med dans istället! ;)
Linus och jag har sett Idol. Hoppas det blir Jay och Minnah i final. Vi ska ju dit och se det live på fredag. Ska bli jättekul. Mysigt att bara få komma iväg vi två. <3 Det ska vi verkligen njuta av. Kommer välbehövligt!
Det blir nog en tidig kväll. Imorn blir det förhoppningsvis lite sovmorgon, en god frukost med hela lilla familjen, träning och en sväng in till stan. Vad kvällen har att erbjuda återstår att se!
Trevlig helg och Godnatt kära vänner.
Kram

Åt rätt håll i alla fall..

Publicerat: 2010-12-01 | 17:08:29 i Allmänt
Nu har jag varit riktigt förkyld och jävlig sen i söndags. Jonnas party gjorde susen. Åt fel håll! Vaknade på söndagen och kunde inte andas med näsan. Har inte heller känt någon smak fören idag. Nu får det återigen vara nog. Men det går ju åt rätt håll i alla fall...Tack för det!

Lilla V har i alla fall varit på dagis 3 av 3 dagar den här veckan. Kors i taket! :) Han har varit pigg och glad när jag har hämtat honom och han har till och med sprungit iväg och busat och inte velat följa med hem! Det är en bra känsla tycker jag. På måndag har de Luciafirande, det ser jag verkligen fram emot. Jag undrar hur lilleman kommer att agera. Kommer han tjuta och springa till mig, kommer han sitta med napp och se rädd ut eller kommer han dansa och klappa händerna? Det återstår att se... ;)

Idag har jag och syrran varit på stan hela dagen. Och hör på det här. Det är den 1 december 2010 och jag är färdig med ALLA julklappar. Det har aldrig någonsin hänt tidigare. Så jaa det är jag stolt över. Ingen mera stress den här julen inte.

Linus är iväg på match i Tranås. Kommer väl hem inatt. Med en vinst i bagaget hoppas jag!
Jag ska ägna min kväll åt mys med Vincent, ta hand om lite tvätt, leta nya möbler (håller ju faktiskt på med lite renovering/byte av möbler) som ska vara färdigt till jul! Sen blir det nog en tidig kväll för imorgon är det träning som gäller igen. Har lite ångest över veckan som gått. Men nu blir det påt igen. Ska bli skönt!

Nu ska jag sanera min son och platsen runtomkring honom. Han har ätit korvsås och pasta. Samtidigt som han har tittat på Pippi. Verkligen jättebra idé av hans mamma! :/

Undra vad jag ska äta ikväll? Hatar att laga mat till mig själv...Inget kul alls!

Trevlig kväll på er!

Kram

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!