Jobba jobba jobba

Publicerat: 2011-05-15 | 17:14:31 i Allmänt
Igår var jag och L väldigt duktiga måste jag säga. Jag rensade bort alla fula maskrosor som invarderar vår gräsmatta. :/ Sen klippte Linus gräsmattan och eftermiddagen avslutades med rensning av ogräs i buskarna. Svettigt och jobbigt men välbehövligt. Jag har träningsvärk idag! (Inte ett dugg otränad) ;)

Kvällen blev iaf lugn. Vi grillade hamburgare och pratade om livet! Försökte orka se hela Eurovison också men vid 23.30 kastade jag in handduken.

Idag är det bara jobb på schemat. 10-19 som alla söndagar! Mindre kul. Söndagarna går verkligen oerhört långsamt. Men nu är även denna söndag snart avklarad.
Då blir det hem och käka med la familia och heja på Sverige. Jag tror dom vinner! Lätt!

Linus har visst spelat inlinesbandy idag. Fått leka av sig! Dock så hade han väl ont i kroppen nu hörde jag det ryktas om. Fler än jag som kanske ska börja tänka på träningen!? ;) hahah

Nee nu ska jag stirra på klockan ett tag till..

Imorn är det måndag igen.. Tjohooo! Veckorna bara springer förbi.

Ta hand om er.


Kram

Becka <3


Snorigt var det här..

Publicerat: 2011-05-13 | 07:44:32 i Allmänt
I onsdags fick jag pallra mig hem tidigt från jobbet. Febern kom krypandes och jag fick sitta vid elementet hela morgonen. :/ Väl hemma däckade jag i soffan och låg väl där mest hela dagen. Feberfri på torsdagen men snoret rinner och nätterna är inte roliga med min förbannade hosta. Idag jobbar jag iaf. Går hyfsat. Hoppas inte telefonen ringer bara. Då tror dom säkert att jag är ledsen så som jag låter på rösten. ;)

I helgen har vi inget speciellt planerat. Det får nog bli lugnt. Lite fix hemma i trädgården tror jag. Vår gräsmatta har invaderats av maskrosor. :/ Så dom ska bort!! Och allt ogräs i buskarna ska också bort. Hoppas att vädret är med oss bara.

Lilla V fick en ny säng i måndags. Han har sovit hela nätterna själv i den hela veckan. Så duktig! Och han verkligen älskar den. Alla som kommer och hälsar på måste titta på hans nya stora säng. ;) Lilla killen börjar bli stor nu. Men den här åldern är verkligen rolig. Så tiden får gärna stanna upp lite nu ett tag.

Nu ska jag äta upp min macka och sen ska dammsugaren fram här på jobbet.

Trevlig helg allihopa.

Becka <3

Min lilla son!

Publicerat: 2011-05-08 | 17:44:00 i Allmänt
Min lilla kille har börjat säga så roliga saker. Jag vet inte vart han får allt ifrån? :)
När han ska sova och jag säger godnatt och sov gott så får man tillbaka som svar, "godnatt bajskorv"...
Idag när Linus och han skjutsade mig till jobbet blev det hej då älskling. <3
Han är verkligen superduktig på att snappa upp ord. Brukar kalla honom för lilla eko. Sista ordet eller sista orden som jag säger ekar från hans lilla mun. ;)

Men det är verkligen superroligt! Han börjar bli så stor. Tiden springer iväg. Det är en rolig ålder nu. Ibland är allt en ständig kamp. Ja finns tydligen inte i ordförrådet längre. Han ska göra allt själv och man får inte hjälpa honom. Blir det inte som han vill så blir han arg, minst sagt! ;)
Men sen är det som att vända på en hand. Han gör det man ber honom om. Vill sitta i soffan och mysa. Äter bra och är bara världens goaste, gladaste unge. <3

Vincent har verkligen fått både bra och dåliga sidor från både mig och Linus. Det är läskigt att man kan se dom så tydligt hos en liten som grabb som bara är 2 år.

Trots allt skrik, tjat, alla raseriutbrott och alla fighter älskar jag denna lilla människa mest av allt.
Samtidigt som han kan få en att räkna till 10 många gånger på samma dag förgyller han vardagen och ger en så mycket kärlek och glädje. Jag älskar att vara mamma till min lilla busunge! <3



Vart har värmen tagit vägen!

Publicerat: 2011-05-02 | 08:50:10 i Allmänt
Okej...Man har väl blivit lite bortskämd med sol och värme de sista veckorna. Men nu är det ju verkligen kallt.
Det var frost imorse när jag cyklade till jobbet! :/
Hoppas solen och värmen behagar att komma tillbaka snart. Mycket snart!

Jag var ju barnvakt åt syrrans vildingar i lördags. Mamma&pappa vär där och höll mig sällskap. Vi åt hemmagjord pizza och tittade på hockey. Första barnet somnade 19.30, andra 20.00 och jag och Charlie kastade in handduken 21.15. Alla sov hela natten! Jag hade inte väntat mig 10 timmars sömn med 3 barn under 3 år. Men tack för det! Morgonen bestod av frukost till hulliganerna, Pippi på tv, blöjbyten, klädbyten och massa bus!

Sen åkte vi in till stan för att titta på majtåget. Vi hade ganska tur med vädret ändå. Regnet hade slutat lagom till vi hade ätit färdigt. V höll sig vaken en stund och hann väl se några bilar. Sedan slocknade även han i vagnen. Kusinerna hade redan somnat. :)
L kom hem från Sälen lagom sliten vid 17 tiden. Vi grillade och såg en film innan båda två kände att sängen väntade. Det blev med andra ord en ganska tidig kväll.

Idag står jobb och massage på schemat. Sen ska jag nog ta mig en kvällspromenad ikväll tror jag. Om vädret tillåter.

Hoppas alla haft en bra Valborg. Trevlig vecka.

Puss på er

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!