Valborg!

Publicerat: 2011-04-30 | 15:54:29 i Allmänt
Har eller är ensam (utan Linus) hela helgen. Han är nämligen iväg och roar sig i Sälen med grabbarna i laget.
Men jag är van. Dock blir det skönt att få hem honom imorn. Tors-sön är ganska lång tid! :)
Igår var jag och V i Linköping hos Jossan&Lukas. Vi käkade, gluttade på tv och pratade massa som vanligt. Och som vanligt lika trevligt. Vinc var duktig. Käkade och somnade själv i sin vagn. Åkte vid 23 och han sov vidare i bilen.

Idag är det jobb för min del. 9-18 så det var den dagen det! Neej då! Jag ska hinna med lite annat. Det blir en kväll med mamma och pappa och småkillarna. Vi ska käka hemmagjord pizza och gå ner till Slipen och titta på brasan. Sen blir det lite godis framför tv.n kan jag tänka mig! ;)

Vincent var med mormor&morfar och skulle åka karuseller idag. Han satte sig 2 gånger men vägrade åka. hahah precis som L när han var liten. Fegis! :D

Nästa vecka består av jobb, massager, förhoppningsvis fint väder och grillning.

Ha en trevlig valborg!

Effektiv dag

Publicerat: 2011-04-26 | 10:35:11 i Allmänt
Igår var en härlig dag. Vi hann med mycket måste jag säga. Jag var iväg och masserade på morgonen. Sen hem och hämta grabbarna för lite storhandling på Maxi. Vinne åt som vanligt korv med bröd. Han älskart! :)
Sen hem igen. Lägga V i vagnen. Rensa kyl, frys, skafferi och in med allt det nya. Linus åkte iväg och kastade allt skit vi hade i förrådet. Sen fick han rensa avloppen när han kom tillbaka, usch vad äckligt! ahahaa
Bäddade rent i sängarna, vattnade blommor, tog hand om tvätt och ställde iordning på altan.
Sen cyklade vi bort till mamma och pappa och fick jättegod mat. Men det var vi värda! ;)
Jag pumpade däcken på min cykel, smörjde kedjan och tvättade den innan vi begav oss hemåt igen. Så jaa vi hann med en hel del på vår lediga dag. Kvällen avslutades i soffan med en film.
V är på dagis idag. Första gången på 2 veckor. Jag tror han saknade det. Leka med alla barn och slippa vara hemma med tråkiga mamma och pappa! ;) Nee han har haft det bra hemma i det fina vädret.
Jag sitter med huvudet i böckerna just nu. Väldigt krångligt för tillfället. Hoppas polletten trillar ner snart..Vore bra! :D
Nu är det bäst att sätta fart. En kopp kaffe så är jag fit for fight igen.
Trevlig tisdag
Kram

Glad Påsk!

Publicerat: 2011-04-24 | 12:39:22 i Allmänt
Har nu haft några lediga dagar och det har varit underbart! Jag mår bra av solen, så är det bara. :)
I torsdags var Alex&barnen, Johanna, Jonna, Alice och hennes man från Norrland och hälsade på. Vi åt mat, busade med barnen och fikade ute i solen. Ljuvligt!
Kvällen tillbringade jag och V hos Hanna och grabbarna. Det blev pizza och TV tittande.
Vinne höll ut och somnade inte fören 21.30. Men då var han så trött att han bara låg och yrade. hihi

På fredagen åkte V och jag på tävling med Jossan&Lukas. En heldag i stallet för att sedan avsluta frdagen med påskmat hos svärmor och svärfar.
Även gårdagen betydde tävling. Jag följde med Jossan och Klappis på Pay and Jump. Det blev nolla och succe. :D
Dom var superduktiga båda två. Sedan åkte jag hem och tillbringade kvällen hos mamma och pappa med släkten. Grillat stod på menyn. Mumma! Alla andra åt även kräftor till förrätt men det är inte min starka sida! :/

Idag ska jag jobba hela dagen. 10-19 så det blir inte mycket annat gjort för min del. Däremot är jag ledig imorgon så då ska vi vara ute i solen hela dagen tror jag.

Jag har gjort en hemsida nu som ni mer än gärna får besöka.
Adressen dit är http://hastfysioterapeut.n.nu

Glad påsk på er allihopa. Ut i solen och njut åt mig med!

Kram

Älskade soooool

Publicerat: 2011-04-20 | 07:42:06 i Allmänt

Jag säger alltid att jag är född i fel land. Älskar verkligen Sverige men jag vill ha sommar året om. Det finns absolut ingen annan tid på årte då man känner sig så pigg, glad och fräsch som på sommaren!
Igår var jag ledig! V och jag var ute och gick med Affe på morgonen. Vinne åkte i sin cykel som han älskar. Han gör dock inga större försök till att trampa själv. :)
Sen åkte vi bussen till Vasaparken. Vinne lekte och gungade och studerade de stora barnen ganska mycket.
Sen blev det lunch ute på syrrans gård och barnen lekte sedan ute hela dagen. Så från 9-18 var vi ute hela tiden. Vi hann till och med äta middag ute. Den bestod av pannkakor till barnens stora förtjusnig. ;)

Kvällen avslutades med en långpromenad med Ewe. Till en början var det kallt men när vi väl fått upp tempot svettades man lite. Så 45 minuters promenad innan dusch och säng väntade hann jag också med.
Har verkligen fått färg i ansiktet känner jag! Efter duschen igår hade jag skapligt snygga linjer efter t-shirten. :D

Idag jobbar jag till 14..sen blir det nog en promenad hem. Handla lite, eventuellt promenad med Ewe ikväll igen och sen tror jag att det blir en tidig kväll.

Imorgon ska vi träffa Alex och Johanna. Hoppas det är fint väder även då så vi kan vara ute och leka och dricka kaffe.. ;)

Trevlig onsdag

Puss


Helgen är över

Publicerat: 2011-04-18 | 07:02:11 i Allmänt
Då var det måndag igen.

Helgen har varit trevlig. Fredagen bestod av grillning och fredagsmys med Jossan&Danne. Lite planering av semester hann vi med. Och jag fick mysa med Lukas. :)
Lördagen innebar fest. Minst sagt. Jag hann göra mig fin i håret hos Ewe innan. Där bli man alltid lika nöjd! Hon kan inte misslyckas den kvinnan alltså! Så gå till henne om ni vill få bästa resultat. Evelina på Klippoteket.

Festen då! Joo det var fest kan jag säga. Några av tjejerna träffades på Munken innan för ett glas. Sen tog vi taxin till Mässhallen. Där väntade en del överraskningar i form av 3-rätters och diverse framträdanden. Jättekul med mycket dans och galenskap. Som alltid när vi drabbar samman. ;)
Kvällen fortsatte på VK för att sedan avslutas på McDonalds..Väl hemma somnade man ovaggat i sängen och sov till 11 igår. Skönt värre! Mamma och pappa bjöd på grillat och jag tog mig ett bad. Sen såg vi en film innan sängen väntade återigen.

Det var min helg det. Eller jaa..de roliga sakerna från helgen i alla fall. Lite städning och helrenovering av liten hund blev det också. Och nu står även utemöblerna på plats så nu är det bara att värmen och sommaren kommer.

Den här veckan är man ledig en del vilket jag ser fram emot. Men nu ska jag jobba några timmar.

Trevlig måndag vänner.

Kram

Efterlängtad fredag!

Publicerat: 2011-04-15 | 07:43:24 i Allmänt
Veckan som varit har gått i kära vänners tecken. Har hunnit med att träffa både "gamla" välbekanta vänner och "gamla" vänner som jag inte träffat på väldigt länge. Mys!
Veckan har även varit ett pusslande med jobb för att sedan åka hem och byta av Linus så han också har kunnat jobba. Vincent har nämligen haft vattkoppor. Tror vi! Grejen är att han bara har haft några i pannan..Ingen feber, han har inte kliat på dom, inte varit hängig (snarare tvärtom), dom har inte vätskat sig heller men nu ser det ut som att dom har torkat!? Svårt att veta tycker jag..Men vad ska det annars ha varit?
Var inne på 1177 och där stod det att vattkoppor brukar gå över på ca 1 vecka och han har haft det sedan i söndags.. Men men..
Vi har i alla fall varit hemma med honom hela veckan! Han klättrar på väggarna..

Ikväll blir det premiärgrillning.. Ska bli fruktansvärt gott! Älskart!

Imorn ska jag bli fin i håret hos Ewe och på kvällen vankas det fest med grabbar och fruar i Vita Hästen.. Kul!

Imorn kommer mina älskade föräldrar hem från Thailand. Måste säga att det är tomt utan dom så nu är det dags att dom kommer hem igen! <3

Ha en trevlig helg så ses vi kanske ute i vimmlet på lördag! ;)

Puss&kram


Akupressur

Publicerat: 2011-04-13 | 11:32:34 i Allmänt
Till alla hästägare!

Jag håller just nu på att lära mig akupressur!
Väldigt intressant, lärorikt, spännande men framför allt, otroligt effektivt och bra!
Alla hästar som jag provat på har svarat superbra på det.
Så har du en häst som har problem någonstans, som är uppstressad, har kolik, spatt, atros jaa i princip vad som helst som bekymrar dig som ägare eller framför allt hästen...Prova akupressur..

Man kan aldrig göra någon skada på hästen utan det värsta som kan hända är att det inte händer något alls.

Hör av er till mig om ni känner att ni vill testa..

[email protected] eller 0761-670065

/Becka

Solig söndag tror jag...

Publicerat: 2011-04-10 | 14:30:38 i Allmänt
God eftermiddag på er!

Är på jobbet och kan inte se vad det är för väder ute nämligen, men alla säger att det är sol..Har varit här sedan 10 och ska vara till 19. Så det var den söndagen. Jag ska i alla fall ta en promenad hem, så jag känner att jag har rört på mig lite den här helgen. :/

Igår var jag,Vincent, Jossan och Lukas och kollade lite hopptävling på Fursta. V skötte sig exemplariskt. Käkade lite chips, babblade, somnade direkt utan minsta ljud i vagnen, sov 2 timmar, käkade lite hamburgare, kissade genom blöja och brallor, bajsade på sig precis innan vi skulle åka hem. :) Så det blev en heldag i stallet med andra ord. Lukas sov och sov..Vaknade 1 gång för lite käk och somnade igen.
Kvällen blev lugn. Mjukisar på och soffläge.
Linus var hemma vid 21. Nu är säsongen över och han får ha lite välförtjänt eller välbehövlig vila kanske man ska säga!? :/ Tråkigt att kvalserien inte gick vägen..Men det är bara att ta nya tag till nästa säsong..

I veckan blir det jobb, plugg, lite träning och förhoppningsvis massa sol så man kan vara utomhus lite.
Lördagen består av middag och partaj med hockeyspelare och deras fruar. Trevligt!

Nu ska jag skriva ut lite saker på datan.

Ha det bra vänner..

Puss

Äntligen helg!

Publicerat: 2011-04-08 | 07:48:35 i Allmänt
Eller jaa om några timmar i alla fall. Ska jobba ett tag till..men sen, sen är det äntligen helg!

Igår jobbade jag. Sen hade ju mammas och pappas bil fått för sig att den skulle gå sönder nu när dom är i Thailand och jag kör den. Tack för det! Så efter jobbet fick jag köra den till verkstan. Som vanligt när jag är på en verksta gör jag bort mig. Grejen med bilen är/var att det lät väldigt konstigt, som jag upplevde det från framhjulen. Receptionsmannen frågar om det är bytt till sommardäck nyligen? Neej det tror jag inte säger jag då. Men det ser du ju på däcken säger han..Neej det gör jag inte!
Det är nog bäst att du kör bilen själv och säger vart felet ligger tror jag..Det är lite svårt att förklara!
Jag kommer hem och berättar och får då veta att dom visst bytt däcken precis innan dom åkte! Tack för den!
Så förmodligen är hjulen inte riktigt ditsatta eller något sådanat. Jaja! Bara att hämta den och se glad ut!

Igår var det dans för min del på kvällen. Skitkul som vanligt men jag är så förbannat otränad för tillfället. Jobbigt jobbigt! Men det ska jag väl ta tag i snart också.. Ska bara hitta tiden någonstans.

Ikväll blir det i alla fall fredagsmys med Della och barnen. Länge sen vi sågs nu så det ska bli jättekul! :)

Stackars L är påväg till Asplöven för säsongens sista helt obetydelselösa match. :/
Tror inte det finns en enda del på kroppen där han inte har ont just nu. Sen blir det VILA som gäller för herr Näsström. Sådetså.. Jaja vi får hoppas dom får med sig en vinst uppe från Norr så resan hem inte blir extra tung.

Imorn blir det nog att åka iväg och titta på lite hoppning. Vinne får snällt följa med sin mamma. Jag tar med lite ätbart så går det nog bra ett tag. ;) Får se om Jossan&Lukas hänger på! Vore trevligt tycker jag.

Trevlig helg kära vänner, vad ni nu ska hitta på!

Kram B

Godmorgon!

Publicerat: 2011-04-06 | 08:54:51 i Allmänt
Godmorgon godmorgon!

Har gjort mina dagliga morgonsysslor på jobbet nu. Nu blir det lite kaffe..
Kom att tänka på en sak i måndags när jag jobbade. Jag står ju i en reception. Om det kommer kunder ska ju jag vara trevlig/artig och säga hej eller godmorgon eller något i den stilen. Då kom jag på att om jag börjar säga till exempel Godmorgon, då säger 9 av 10 personer likadant. Det är nästan ingen som hittar på någon annan egen fras då. Utan det blir nästan alltid samma som den personen som började prata.
Kom också på att det kan bli lite pinsamt, i alla fall kan det hända mig. Om någon säger tja när dom kommer in och jag har tänkt säga hej eller något annat så blir jag antingen tyst en stund innan jag kommer på vad jag ska säga eller så blir det en blandning mellan hej och tja..!? :/ märkligt det där...
hahah lustig tanke men ändå.

Igår var Ewe hemma hos oss. Vi käkade och fikade. Sen gick jag och syrran in till gymmet. Solade. Och gick tillbaka hem. Så vi gick 1,4 mil igår. Känns idag kan jag lova!

Idag blir det jobb. Fika hos Nathalie och kanske hockey. Har inte bestämt mig än!

Nu börjar jag längta till lunchen. Har med mig köttfärsås idag! Mums!

Trevlig lillördag på er.

Puss

Du är det finaste i världen<3

Publicerat: 2011-04-05 | 10:39:20 i Allmänt
Tiden går fort! Snart är min "lilla" kille 2 år..Han är envis och har ett humör som få men han förgyller mina dagar och ger så mycket kärlek och närhet.. Älskade lilla Vincent!

Trött..

Publicerat: 2011-04-04 | 19:11:06 i Allmänt
Jaha..då var den här dagen snart förbi den också. Ibland vill jag stoppa tiden, men ibland vill jag att den ska ticka på! :/ Klurigt det där..
Idag har jag jobbat. Hämtade V på dagis vid 14 och då kom Alex, Colin&Lizette hem till oss. Vi fikade och barnen lekte och busade. Charlie var också här. Vilket resulterade i en fläskläpp för Vincent. Charlie har lärt sig att tacklas! hahaha Men det gick bra.. What doesnt kill you makes you stronger sa jag till honom, men han fattade inte!? :D
Jag har även lagat köttfärsås, ätit köttfärsåsen, tagit en fight med min son som alltid envisas med att kasta sin mat på golvet efter 10 min..Sanerat efter barnet, sanerat barnet själv i en dusch, läst Alfons Åberg för 100 gången och nattat den lilla terroristen. Nu sover han sött och jag ska ägna kvällen åt att plugga.
Imorn blir det plugga hela dagen lång. Sen jobbar jag ons, tors och fre.. Så nu måste jag passa på. Vill bli färdig med en massa inlämningsuppgifter så jag har den biten klar!
Linus har även utlovat en fotmassage ikväll. Ser jag fram emot! ;) Han jobbar nu så vi får väl se när han kommer hem..Kan ju bli för sent.....den här gången också! heheh
Hej på er sålänge! Bäst att sätta fart!

Söndag kväll!

Publicerat: 2011-04-03 | 21:32:17 i Allmänt
Söndagen har bjudit på mycket varierande måsten..
Började med frulle, V och jag åt pannkakor! :) mumsigt tyckte vi båda två..
Sen åkte vi och slängde all skit vi hade ute i förrådet samt lämnade några kassar med kläder i Myrornas kontainrar.
Hämtade upp syrran och ungarna och tog en sväng på Maxi. Det blev lite småhandling och lunch. Charlie och Vincent satt vi ett eget litet bord och åt pizza! Så himla gulliga är dom små terroristerna. ;)
Förresten, herregud vad dyrt det är med glödlampor. Tror att det var någon lampa i varje rum i huset som var trasig plus några utomhus. Tror jag köpte glödlampor för ca 350 kronor..Kul!
Hem igen. Ut med V i vagnen för en liten middagslur! Han sov 2,5 timmar! Tack för det..Jag hann ganska mycket under den tiden.
Tvättade 3 maskiner tvätt
Plockade in kläderna i garderober
Lagade mat
Rensade i skåpen i köket
Vincent har lämnat 3 små grisar boken bakom sig nu.. Det som gäller nu är Alfons Åberg. Lilleman tror dock att boken handlar om våran hund. Han heter ju nämligen också Alfons.. hahahah inte lätt att förstå skillnaden.
Nu är det bäst att jag tar en dusch och går och lägger mig. Öppnar på jobbet imorn så det blir en tidig morgon.
Har bestämt mig för 2 saker idag.
1. Börja ta mer kort. Mest på Vincent. Vet att jag kommer ångra mig annars..
2. Komma igång med träning igen..Känner mig som en säck..Och snart är det sommar!
Dom orden får avsluta den här veckan!
Natti

Jobb!

Publicerat: 2011-04-02 | 16:45:12 i Allmänt
Igår kväll var det fredagsmys... Hanna, Fredde & ungarna var hos oss, och Malin kom också förbi..Vi käkade tacos och tittade på tv. Det blev en ganska sen kväll. Tror vi somnade vid 00.30. Men jag vakande 07.30 imorse och kände mig skapligt utvilad ändå.

Idag har jar jobbat hela dagen. 9-18..Så jag är med andra ord fortfarande kvar på jobbet. Ikväll blir det nog räkor, pasta och lite rödvin! :) Lyxa till det lite på lördagen!

Linus har bortamatch imorn så jag och Vinne ska nog spendera dagen med Jossan och Lukas! Vi får se vad vad hittar på för skoj..

Nee nu vill jag hem..Saknar mina grabbar.. <3

Ha en bra kväll!

Kram på er

Skönt med fredag!

Publicerat: 2011-04-01 | 16:54:59 i Allmänt
Veckan som gått har inneburit mycket pluggande för min del. Jag är faktiskt väldigt taggad nu även om det är ganska svåra grejer jag läser nu. :/ Men jag börjar iaf få ett sammanhang mellan allt vi läst nu! Känns jättekul..
Vi har även hunnit vara hemma hos Alex, Colin&Lizette i måndags. Vincent och Colin är verkligen bästisar. Dom pussas och kramas och busar! :)
Ida har varit och fikat med sin lilla mage. ;) Läänge sen hon träffade V nu så hon blev nog lite paff att det hade hänt så mycket. Hon är verkligen jättefin med sin lilla mage.
Det har varit 2 hockeymatcher också..Tyvärr också 2 förluster och därmed rök den Allsvenska platsen. Bara att börja om från 0 igen.. Men men..Det går förhoppningsvis bättre nästa säsong!

Mamma&pappa kom i alla fall iväg till Thailand igår morse efter mycket om och men...Det var dom värda! Hoppas att dom verkligen njuter och mår bra. Men det tror jag nog! <3

Idag har vi varit på öppna förskolan och på stan en sväng. Ikväll blir det fredagsmys med tacos och godis.
Imorgon ska jag jobba hela dagen tyärr.. :/ Känns sådär.. Men bara att bita ihop.

På söndag tänkte jag eventuellt åka till badhuset med V..Det var länge sen nu och han gillar ju det! Linus har match tror jag? :/

Så den här helgen blir det inte mycket till familjehelg direkt. Nästa vecka börjar schemat på gymmet, jag ska plugga och försöka massera en del dessutom. Fullspäckat schema med andra ord! Det gillar vi!

Nu ska vi handla några saker och sen blir det matlagning och massa mys!

Trevlig helg!

/Becka

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!