Onsdagsmorgon

Publicerat: 2010-10-27 | 09:41:33 i Allmänt
Upp och hoppa!
Idag vaknade lilla V klockan 06.20, hysteriskt ledsen. Slutar inte skrika fören vällingflaskan är stoppad i hans mun. Det har blivit en lustig grej det där. Han slutade ju dricka välling redan som 1-åring men nu har det blivir rutin att vakna sent på natten/tidigt på morgonen och dricka en flaska. Han gör samma sak varje gång. Ger nappen till mig, dricker vällingen, säger "tack tack", därefter ber han om "tutten", vänder sig om och snoozar vidare. Och bryt för guds skull inte den rutinen. Då blir lilla herrn arg...minst sagt! :)

Vi gick i alla fall upp vid 07.20. Fram med hockeyklubborna, V springer runt och svingar och träffar till slut sin mamma mitt i magen! Han hånflinar och jag tar klubban och slänger iväg den, han gråter och pappan tröstar. Suck! Nej blöjan ska bytas, tänder ska borstas, alla kläder ska på, ner i vagnen som en stoppad korv och ut i kylan med riktning mot dagis. Mamman i sällskapet iklädd dunjacka, mössa och foppatofflor. Jag har ju nämligen börjat ett nytt liv. Det innebär träning och det innebär gympaskor, som jag fått skavsår av på båda hälarna!
Väl framme ska allt packas in på dagis. Idag hade dom även "Nallens dag" på dagis. För att inte verka sämre än någon annan tog jag i sista sekund med en nalle åt Vinne. Det ska väl tilläggas att han inte är ett dugg intresserad av nallar. Jag tvingade honom att hålla i nallen när vi gick in på dagis iaf. Jag har en svag aning om att den ligger bortglömd någonstans där inne när jag hämtar honom i eftermiddag. :/

Ikväll kommer min kusin och hälsar på. Linus har bortamatch. Vi ska ägna kvällen åt god mat och hockey på datorn.

Nu blir det frulle och plugg innan en låååång varm dusch väntar!

Have a nice day!

/B

Tisdag och svinkallt

Publicerat: 2010-10-26 | 13:38:27 i Allmänt
Vad är det för land vi lever i!? Jag fryser ihjäl...

Morgonen började med att Linus klocka ringde oerhört tidigt. Det var kolsvart ute. Jag hade som vanligt satt min på 07.30 men när klockan ringde och lilla V fortfarande sov tungt bredvid gick jag upp och ringde till dagis för att säga att Vinne fick sovmorgon idag. Han vaknade sen vid halv 9, utvilad och glad!
Vinne lämnades på dagis, liiite ledsen bara. Sen gick jag hem igen och år gröt och pluggade.
När klockan närmade sig lunch lagade jag kasslergryta och ris och tog sedan med mig lunchen till mammas&pappas jobb. Mysigt!

Nu är jag hemma igen. Det blir mer plugg och en kopp kaffe. Vid 15 ska lilleman hämtas igen och då blir det full fart här hemma. Vid 17 tiden kommer Ewe och hälsar på. Då ska jag göra smoothies. Sen blir det nog lite te i kylan. Usch! Jag undrar fortfarande vad jag ska sätta på mig när det verkligen är vinter ute! Bläää
Jag är en sommar människa...och har nog alltid varit det! Jag hatade att vara ute när det var kallt som liten. ;)

Nehe, bäst att sätta fart!

Trevlig tisdag!

Kram

Dåligt dåligt..

Publicerat: 2010-10-25 | 19:36:59 i Allmänt
Det blir inte mycket tid över till bloggandet...Dagarna bara springer förbi!
Lilla Vinne sover fruktansvärt dåligt på nätterna. Förra veckan hade han ögoninflammation och det verkar som att han har något i kroppen som inte riktigt bryter ut.
Han har blivit som en klocka. Somnar som vanligt men mellan 22-22.30 vaknar han och är hysteriskt ledsen. Ingenting funkar. Han får sova hos oss men vaknar från och till i princip hela natten. Då han sover som tyngst är det självklart morgon och han ska till dagis. Det innebär att jag får klä på en liten kille som fortfarande vägrar att vakna för att sedan släpa ut honom i kylan och lämna av honom på dagis. :/ Känns sådär faktiskt.
Idag ringde dom från dagis vid halv 11 och sa att V var jättetrött. Jag sa att dom kunde lägga honom och sen sov han i 3 timmar. Jag fick väcka honom när han kom. Stackars liten!
Hoppas det vänder snart. Men nu är han vaken och skriker där uppe så tydligen inte... ;(

Veckan ska annars gå till att plugga och jobba. Ska jobba lite på gymmet fredag och lördag. Ska bli kul med lite omväxling. På fredag ska Charlie sova hos oss..Det blir myskväll med massa godis såklart! ;)

På lördag är det utgång med tjejerna. Första gången alla 5 ses sen gymnasiet...Herregud vad tiden går fort. Vi lär nog få en rolig kväll med mycket skitsnack! hihih

Nu är det bara att försöka få V att somna igen då..Suck!

Ha en skön kväll!

Heeej på er

Publicerat: 2010-10-13 | 20:24:12 i Allmänt
oj oj vad det går långt mellan gångerna nu...Hinner inte med riktigt!
Veckan som gått har bestått av massager, bus med Vinne pinne, mysig kväll på Deli med tjejerna och vardagsbestyr. I helgen tog vi det bara lugnt. Jag har varit hästvakt så för min del har det blivit en del timmar i stallet..Jag älskart! Nu är jag faktiskt hästvakt igen så imorn bitti blir det ridning för min del.. Jipppiii

Linus är iväg på match i Mjölby ikväll..Vi får se hur den slutar...Jag har ätit gröt..Nu ska jag duscha och lägga mig under filten framför tvn..

Imorn ska V ha fotografering på dagis...Hhih lilla skitunge..Jag försöker berätta för honom att man ska skratta på kort men hans största utmaning blir nog att sitta stilla när bilderna tas..Jag är oerhört spänd att få se dessa bilder.
Nu har jag tagit första steget mot ett sundare liv. Imorse promenerade jag 50 min, när jag kom hem åt jag en ordentlig frukost och tog c-vitaminer.. Nu ska jag bara hålla i det här. Jag ska gå i alla fall 4 dagar i veckan och röra mig på annat sätt också. Antingen rida eller gymma.. Nu jävlar har jag bestämt mig. Så det så!!!!

Imorn blir det storhandling, promenad, stallet, lunch på stan och mys hemma på eftermiddagen!
På fredag är Vinnes dagis stängt..Och hör och häpna...Hela lilla familjen ska då till Busfabriken! Alltså mamma Becka, pappa Linus och lilla Vincent. Jag vet en liten pojke som kommer att älska att få busa med sin pappa! <3

Nee nu ska jag ta en lång varm dusch..

Ha en skön kväll...Det ska jag ha!

/Natti

Moffarna

Publicerat: 2010-10-06 | 21:42:10 i Allmänt
Flottar med Ewe och Jonna...Vi har käkat tacos och massa snacks..Usch! Kanske skulle ta en promenad imorn bitti när jag lämnat Vincent..Om jag finner motivationen? Någonstans..

Har varit iväg och masserat 2 hästar till idag. Det gick bra! Nu har jag lite smått ont i armar och axlar. Men imorn blir det att vila från massagen och så påt igen på fredag barra! :)

Imorn skulle jag vilja ha sovmorgon men icke..Har en karl som kommer hem mitt i natten och jag tror inte att han är så sugen på att gå upp vid 07.30 imorn. Så det blir inget med det! Bara att bita ihop!

Nu ska jag fortsätta umgås.

Ha en bra kväll!

Underbara morgon!

Publicerat: 2010-10-06 | 08:32:59 i Allmänt
Det är så mysigt att min lilla son har blivit lite äldre. Nu kan han ligga i mammas och pappas säng och titta på barnprogram på morgonen. Favoriten är Fåret Shaun! :) Men hlest av allt vill han se hockey. Den kanalen finns dock inte i sovrummet vilket jag tycker är väldigt skönt! Men som sagt jag tycker det är hur mysigt som helst att ha honom bredvid en stund innan dagis väntar! <3

Igår åkte vi till Alex&Colin efter dagis. Grabbarna lekte, hundarna lekte och jag&alex satt ocg snackade massa skit som vanligt! ;) Det blev världens kalas en tisdag. God mat och chokladpudding till efterrätt. Smaskens! :) Så tack Alex för en trevlig kväll..Måste göras om snart!
Jag kan ju inte förneka att jag blev liiite sugen på ett till barn igår när A berättade att hon kände sparkar och nu när magen börjar synas och så...Men vi ska vänta. Det har vi bestämt! Ett tag iaf! heheheh

Idag ska jag iväg och storhandla, tanka bilen, ta en lunch och en sväng på stan med syrran, hämta V på dagis och sen iväg och massera. Så idag är det full fart men det gillar jag. Och ikväll kommer eventuellt Jonna och Ewe hit och håller mig sällskap. Linus är iväg på bortamatch i Sunne.

Nej nu måste jag sätta fart.

Ciao!

Long time no see.....

Publicerat: 2010-10-05 | 13:23:10 i Allmänt
Hej på er!

Har verkligen fullt upp hela dagarna. Har kommit igång med massagen ordentligt nu så det är verkligen jättekul! Är iväg och masserar på dagarna, hem och hämta Vinne på dagis, ta hand om honom och om huset, förbereda morgondagens massager och sova. Så jaa dagarna springer förbi. Men jag är taggad till tusen att bli bra på det här nu så det är skitkul.

Jag tycker även att det är spännande att träffa nya människor och nya hästar. Att inte veta vad som väntar liksom! Det är alltid en utmaning.

Annars är allt som vanligt. Vincent gör framsteg varje dag och lär sig oerhört mycket på dagis. Han är verkligen en liten pojke nu. Vet precis vad han vill och nu kan man kommunicera med honom. Han älskar att prata och är nöjd och glad mest hela dagarna. <3 Tiden går så fort bara...Usch snart är det jul redan...

Linus har sin hockey och jobbar. Hästarna gå bra nu. Vunnit 5 raka! Vi hoppas på fortsatt segersvit. I veckan har han 2 bortamatcher så det blir lite ensamt nu onsdag, fredag. Men jag är ju van! ;)
Helgen blir lugn. Jag är hästvakt så för mig blir den en del ridning. Ska bli kul att få rida och inte bara klämma på dom! :)

Nu ska jag ta hand om tvätt, plocka ur diskmaskinen, gå ut med Affe och hämta V på dagis. Sen åker vi till Snövelstorp för lite eftermiddags lek med Alex och Colin!

Ha en bra vecka!

/B


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!