Dåligt dåligt..

Det blir inte mycket tid över till bloggandet...Dagarna bara springer förbi!
Lilla Vinne sover fruktansvärt dåligt på nätterna. Förra veckan hade han ögoninflammation och det verkar som att han har något i kroppen som inte riktigt bryter ut.
Han har blivit som en klocka. Somnar som vanligt men mellan 22-22.30 vaknar han och är hysteriskt ledsen. Ingenting funkar. Han får sova hos oss men vaknar från och till i princip hela natten. Då han sover som tyngst är det självklart morgon och han ska till dagis. Det innebär att jag får klä på en liten kille som fortfarande vägrar att vakna för att sedan släpa ut honom i kylan och lämna av honom på dagis. :/ Känns sådär faktiskt.
Idag ringde dom från dagis vid halv 11 och sa att V var jättetrött. Jag sa att dom kunde lägga honom och sen sov han i 3 timmar. Jag fick väcka honom när han kom. Stackars liten!
Hoppas det vänder snart. Men nu är han vaken och skriker där uppe så tydligen inte... ;(

Veckan ska annars gå till att plugga och jobba. Ska jobba lite på gymmet fredag och lördag. Ska bli kul med lite omväxling. På fredag ska Charlie sova hos oss..Det blir myskväll med massa godis såklart! ;)

På lördag är det utgång med tjejerna. Första gången alla 5 ses sen gymnasiet...Herregud vad tiden går fort. Vi lär nog få en rolig kväll med mycket skitsnack! hihih

Nu är det bara att försöka få V att somna igen då..Suck!

Ha en skön kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!