Idag är ingen vanlig dag!

Publicerat: 2011-09-28 | 08:39:11 i Allmänt
För det är vår årsdag! <3

För exakt 9 år sedan idag blev det jag och Linus! Vi har upplevt mycket tillsammans. Oavsett vad har vi tagit oss igenom det utan större problem. Tack vare vår kärlek till varandra! Vi är så olika på många sätt men det är nog just det som gör att vi är som gjorda för varandra. Det är inte många som träffar sitt livs kärlek, pappan tills sina barn, sin framtida man, sin själsfrände när dom bara är 13 år. Jag har haft den turen! :)
Linus kan nog vara den roligaste, snällaste, mysigaste, mest omtänksamma sambo man kan ha. Han ger så mycket av sig själv till alla och är oerhört omtyckt av vänner och familj. Att han sedan är snygg som få är för mig bara en stor bonus. ;) Jag älskar honom för den han är och jag ser fram emot ett långt och lyckligt liv tillsammans!

Tillsammans har vi världens goaste och gladaste lilla kille. Nu ska de lilla pojken bli storebror åt förmodligen ännu en glad liten skit. Humorn har grabben definitivt fått från sin pappa. ;) När Vincent föddes stärktes vår kärlek om möjligt ännu mera. Men att få barn i tidig ålder är också en stor prövning. Man får absolut inte glömma bort varandra, och det har vi INTE gjort. Tiden vi får tillsammans är oerhört viktig och vi tar vara på den så ofta vi kan.

Linus Näsström.. Min stjärna, mitt allt! Jag älskar dig!




Måndag morgon

Publicerat: 2011-09-26 | 07:45:54 i Allmänt
Herregud vad tiden går fort! Känns som måndag och fredag hela veckan! :/ Ibland är det skönt när tiden går fort men ibland vill jag faktiskt att den ska stanna upp liite bara. Helgen har varit mysig på många sätt..
I fredags blev jag ju överraskad efter jobbet. En supertrevlig kväll med nära och kära. Lördagen bestod av jobb för min del och sen var vi barnvakt åt lilla Elton. Ewe&Antton kom förbi på lite kort och snacks.. Kvällen avsltades i soffan framför tv.n där vi alla nästan somnade! ;) Jag har verkligen börjat längta efter den lilla i magen nu. Och efter att lillis var på besök i lördags blev längtan bara ännu större. Så himla mysigt med en liten bebis.. Ha en liten som somnar i ens famn och ligger och snusar.. Det är helt underbart! :D Min stora kille tycker inte att det är riktigt lika mysigt längre även om mammas och pappas säng är den bästa! ;) Men då är det mellan oss som gäller...Fast under mammas täcke! ;)

Igår kom fina vänner på besök. Det blev en lång lunch och fika.. Vi satt och pratade i flera timmar innan det var dags för mig och Vinne att åka på hockey. Det blev vinst igen.. 8-1 och dom fortsätter alltså att ösa in mål och köra över motståndarna. Jag tycker att laget känns stabilt i år. Trots underläge med 0-1 ganska tidigt i matchen vände man och vann överlägset mot ett lag (så som jag har fattat det) ska vara i toppen av serien. Härligt grabbar! Linus var bra även denna match. Dom va på honom ganska mycket men han trummade på och fick göra 1 mål dessutom. :D
Tråkigt är dock att publiken lyser med sin frånvaro. Vad begär folk? Nu vinner dom och öser in mål men det är ändå inte tillräckligt för att snåljävlarna ska ta sig dit och titta. Alltid finns det något att gnälla över i den här stan. Nu är dom väl för överlägsna att det är "tråkigt" att gå på hockey bara därför... Jaja, tur att det finns trogna supportrar som alltid är där!

Idag står jobb, massage, hämtning av 3 busungar på dagis, matlagning och mys på schemat! Ska nog laga någon god mat ikväll då Linus faktiskt fyller år idag. Får se vad jag hittar på! ;) Imorn ska vi och ta bilder på Atelje Carlsbecker. Har alltid velat göra det och nu passar vi på innan lilla bebisen kommer så att Vinne får vara på bild själv med mamma och pappa. Sen ska vi ju renovera sovrummet och där inne vill jag absolut ha en fin canvas tavla på lilla familjen! Hoppas vi fastnar på bild bara,, Heheh det är inte min starka sida om man säger så! Tur att jag har 2 snygga grabbar bredvid mig!

Nu ska jag äta lite frukost och dricka lite te. Har fortfarande ont i halsen, mest på morgonen! :/

Ha en bra vecka!

Becka

Överraskad

Publicerat: 2011-09-24 | 12:59:37 i Allmänt
Igår blev jag överraskad hemma efter jobbet. Jag hade mina aningar när syrran drog med mig på stan och köpte present och pratade konstiga samtal i telefon. ;)
Väl hemma väntade både familj och vänner och grattade mig till min diplomering med god mat, paket och trevligt sällskap! :D Vi firade även Linus som fyller 25 år på måndag! Han fick snygga kläder! :)
Vi hade en supertrevlig kväll. Det blev sent men det var det värt!

Känner att jag har börjat bli piggare på kvällarna nu. Tror att mycket handlar om oro som har släppt efter provet och utbildningen. Nu är det bara att köra på, blicka framåt och ta dagarna som dom kommer!

Lillis i magen är typ aldrig stilla. Den far och flänger och sparkar och bökar där inne. Ingen lugn unge det där inte! Men det hade jag inte väntat mig! heheh Nu märks det att den har blivit riktigt stor och stark. Sparkarna är hårda nu måste jag säga! Undrar hur dom kommer kännas längre fram! :/
Hade ju aldrig några krämpor med Vinne (förutom illamående i princip hela graviditeten) och då min moderkaka låg i framvägg då kändes aldrig sparkarna så tydlig som nu. Nu kan man se rörelserna läskigt tydligt utanpå magen och det känns ibland som att skinnet ska spricka! ;)

Imorn ska jag träffa tjejerna för lunch och mys. Det var verkligen länge sen nu! Sen är det match! Hoppas självklart på vinst. Men det tror jag! :D

På måndag ska jag faktiskt ge mig ut och rida en sväng. Vi får se hur det går! haahh kommer nog kännas lite konstigt! :/ Men det ska bli härligt att få ge sig ut i skogen och andas stall och frisk luft!

Ikväll ska vi prova på livet som 2 barnsföräldrar. Lilla Elton kommer och myser med oss ikväll! Ida ska jobba och jag är mer än gärna barnvakt åt lilleman. ;) Det blir en lugn kväll framför tv.n...

Trevlig helg på er..

Becka

Härligt med vardag

Publicerat: 2011-09-21 | 08:43:04 i Allmänt
Nu har jag hunnit landa lite känns det som.. Vi är tillbaka till det normala och jag kan sova ordentligt på nätterna. Utan oro och stress! Nu tar vi en sak i taget! ;)
Lite renovering hemma ska ske först och främst. En liten bebis ska komma till vår familj. Jag har dock redan börjat fundera över eget företag. När ska jag starta upp det? Vad ska jag heta? Hur ska jag marknadsföra mig? När ska jag köpa in en laser? Vad ska allt kosta? Jaa som ni ser är jag taggad inför vad min utbildning fört med sig och förhoppningsvis kommer att innebära. Jag vill verkligen göra något bra av det här! MEN som sagt..En sak i taget! :D

Nu vill jag få iordning hemma.
Ett nytt sovrum till mig och Linus med fejk kamin, större och ljusare!
Bebisen ska få ett nytapetserat sovrum och Vinnes "gamla" möbler.
Vinne ska få nytt i sitt sovrum. Vitt tror jag att det blir då han hittills har haft ek.
Tv.n som vi har haft i sovrummet ska flyttas ut i allrummet på övervåningen.
Trappan ska renoveras.

Listan kan göras lång över vad man VILL göra. Men detta ska i alla fall ske nu i höst!

Igår var det match då. Första hemma matchen i serien. Det var ju inte direkt någon spännande match då Hästen vann med 10-2.. Men grabbarna såg pigga ut och vi fick se många mål så det ska man ju inte klaga över. Linus gjorde en hel del assist.. Han var såklart duktig! Som alltid! ;) Det var jag och mormor som var där och hejjade! Vincent stannade hemma med sina kusiner och Charlie&Vincent somnade bredvid varandra i Charlies säng. <3 Gullisar..

Idag ska jag träffa Ida efter jobbet och ikväll ska mamma och jag gå en sväng på stan! Linus fyller ju faktiskt år på måndag! 25 år.. ojojoj Tänk att han bara var 16 år när vi träffades! :) hihih

Jag har skaffat mig en iphone.. Den har dock inte kommit igång än. Var tvungen att flytta över telefonnumret och det kunde ta 24 timmar! Men ikväll så! Då är jag like med som alla andra! Jag kommer dock INTE att spela massa nördiga spel på min telefon! Så det så.. :D

Ta hand om er kära vänner..

Becka

Hästfysioterapeut Rebecka Kårebrand

Publicerat: 2011-09-19 | 07:31:33 i Allmänt
Jag fixade det!!!! Det var verkligen en sten som föll när man fick beskedet igår kväll!
Allt slit gav utdelning.. Jag är extremt lycklig och fruktansvärt lättad! Nu kan man bara köra på utan att känna oro..
Så numera kan jag titulera mig diplomerad Hästfysioterapeut! :D
Det var intensiva dagar i Göteborg med både nya föreläsningar, pluggande på kvällarna och provskrivning hela lördagen! Men nu är det klart! :)

Vincent blev glad när jag kom hem. Det märks att han har blivit äldre och fått lite mer tidsuppfattning! <3
Linus konstaterade i alla fall att ha INTE skulle vilja vara ensamstående pappa.. Mycket fix och styr för hans del. (Sånt som jag annars fixar och styr med) ;) hehehe Nyttigt för oss alla ändå!

Nu ska jag ta tag i alla här hemma. Renoveringen ska startas upp, det ska komma en liten bebis som det ska förberedas inför och allt är "vardag" igen.. ;) Härligt!

Imorse var det verkligen mörkt när jag åkte till jobbet.. Och kallt! :/ Nu är hösten verkligen här! Imorn har Linus första seriematchen hemma i Himpa... Den ska vi såklart gå på.. Nu är allt som sagt som vanligt igen!

Måste ta en sväng till Ullared och shoppa massa saker. Den årliga höstvisiten får nog ske snarast!

Hoppas ni haft en bra vecka/helg.. Nu tar vi nya tag! Jag ska faktiskt börja träna lite.. Så idag blir det ett pass på gymmet när jag slutat! Skönt att komma igång lite innan förlossning!

Becka

Dåligt av mig!

Publicerat: 2011-09-12 | 09:43:03 i Allmänt
Förlåt för dålig uppdatering! Har helt enkelt alldeles för mycket i huvudet just nu.

På onsdag åker jag till Göteborg/Kungälv för sista träffen. Det ska in med nya saker i huvudet samtidigt som man ska koncentrera sig på provet jag ska skriva på lördag. Onsdag-Söndag är jag borta och jag kommer nog ha lite svårt att sova om nätterna nu fram tills dagen D. Det är ju det här man har kämpat för. Tänk att snubbla på mållinjen nu! :/
Det får inte hända! Så därför är det plugga plugga plugga som gäller nu... Därav den dåliga uppdateringen. Varvar familjen och hemmet med böckerna nu. Något annat finns det inte tid för.

Jag är fortfarande helt tagen av det fruktansvärda som hände Stefan Liv. Eller det är väl snarare hans familj jag tänker mest på. Tror att det kom en så nära inpå. Det är verkligen min skräck, att en dag få ett telefonsamtal att bussen som L åker med har krockat eller råkat ut för något. Att hela ens liv kan förändras bara på några sekunder. Att behöva förklara för sina små barn att pappa inte kommer hem. Att behöva identifiera kroppen och begrava sin andra hälft! Att försöka leva vidare efteråt, vara stark för barnen när man egentligen bara vill lägga sig och dö själv!
Ne jag kan inte ens läsa om det längre. Börjar gråta bara av att prata om det. Jag ska från och med nu ägna mig åt att vara lycklig och tacksam för min fina familj och ta vara på alla stunder tillsammans. Livet kan förändras snabbt!

Idag ska jag i alla fall massera 2 hästar. Blir skönt att ha gjort det också nu innan onsdag. Lite uppdatering och uppfräschning av minnet! ;)

Lilla bebisen i magen växer fort nu. Är redan i V.25! Det märks vill jag lova. Den tar allt mer plats och sparkarna är verkligen hårda nu. Har än så länge bara gått upp 1,5 kilo vilket är extremt skönt! Imorgon ska jag till BM igen. Har inte varit där sedan inskrivningen så det blir spännande att se alla värden och mått. Alltid kul att jämföra med första graviditeten! ;) Även om en graviditet aldrig är den andra lik!

Nu ska jag läsa lite...IGEN!

Kan bli dåligt med uppdatering den här veckan nu. Men jag återkommer i alla fall på söndag med en uppdatering och förhoppningsvis ett positivt resultat. Att jag är diplomerad Hästfysioterapeut! :D

Trevlig vecka på er!

Becka


TRÖTT

Publicerat: 2011-09-07 | 07:16:26 i Allmänt
Känns som att jag går runt och är ständigt trött!!! Det hjälper ju inte att lilla herrn är vaken på nätterna en del numera. :/ Jag har hört att barn kan känna på sig att det kommer att ske en förändring och att dom då kan bli lite bökiga. Han somnar alltid i sin säng! Det är vi väldigt noga med. Men sen vaknar han och vill sova hos oss. Han har ont i benen och fötterna, han vill dricka vatten, han vill sova hos mamma.. Jaa det är nånting fel hela tiden! Man tycker synd om honom men samtidigt är man så sjukt trött själv och när man sen tittar på klockan och vet att den kommer att ringa 05.30 blir man inte så peppad! Men men.. Jag hoppas och tror att det snart går över..

Har börjat titta på golv och tapet till sovrummet. I helgen ska vi nämligen börja flytta ut och kasta alla saker. Och på tisdag kommer dom och river väggen. Ska bli underbart att få det gjort! Det är nog det rum som jag vantrivts med. Nu får jag äntligen ett stort ljust sovrum! Tycker det är svårt att välja golv dock. Jag vill tänka praktiskt samtisigt som det ska vara snyggt såklart! ;) Det som ska göras är att två sovrum ska bli ett. Fönsterna ska bytas, golvet ska läggas nytt, väggar och tak ska målas och tapetseras, ny sängram ska inhandlas samt lite annan inredning! :) Jag är inne på romantisk stil. Alla som känner mig vet att rosa är min färg! Stackars Linus! hahah
Nee han bryr sig faktiskt inte så mycket. Den biten överlämnar han åt mig! Det återstår att se vad vi väljer helt enkelt.
Jag tar en före och efterbild så att ni får se resultatet! ;) 

Men om ni har några tips är dom mer än välkomna!?

Jag har fått en konstig gravidkrämpa.. Den ena ljumsken gör så förbannat ont. Det är som att någon sticker en kniv i den när jag tar ett steg. Måste ibland halta när jag går. Ser ganska roligt ut kan jag tro! :D Någon annan som haft något sånt konstigt!? Och vad beror det på?

Nu ska jag få i mig lite frukost! Idag är det stenhårt pluggande som gäller. Börjar bli lite nervös nu faktiskt! Tänk att det man haft framför sig i 1 år nu redan ska ta slut. Jag hoppas på ett bra slut! Vore skönt att lägga det bakom sig en liten stund och koncentrera sig på familjen ordentlig ett tag nu innan bebis kommer!

Ikväll har Linus match. Oskarshamn tror jag.. Dock är han, liksom alla vi andra förkyld och hängig! Får se om han spelar! Ikväll ska jag nog ta tag i rensing av Vinnes garderober och alla papper och pärmar vi har i hyllan måste också få en ny plats. Och sen blir det plugg när V har somnat.

Ha det bra hörrni! Och glöm inte att komma med tips nu!

Becka

Bebisens rum

Publicerat: 2011-09-05 | 07:48:55 i Allmänt


Den här fina tapeten valde vi till bebisens rum.. Det blir en fondvägg med den här och vitt på resterande väggar. Tror att lillis kommer att trivas.. Gillar varma färger i barnrum.. ;) Beroende på om det blir en kille eller en tjej som ska bo i rummet kommer jag att matcha med färger på påslakan, filtar och annan inredning! ;D Blir nog superbra!

Myshelg

Publicerat: 2011-09-04 | 17:41:21 i Allmänt

Då var det dags! Alla dagisbaciller lever och frodas igen.. Efter en hel sommar utan sjukdom har nu 2 veckor på dagis passerat.. Snoret rinner och han hostar! :/ Nu har även jag smittats av denba bacill men så fort jag slutat idag ska jag hem och kurrera mig. Har varken tid eller lust att bli sjuk nu!

Helgen har varit mysig. Den har tillbringats med Ewe&Antton.. I fredags blev det tacos. Ewe färgade mitt hår, alltid lika nöjd! Sen klippte hon även Linus. Sen var det fotboll på TV.. Superbra match! :/ Skapligt dåliga.. Sen blev det som vanligt kortspel.. Det blev en sen kväll.. Klockan 01.30 skjutsade jag hem dom. ;) Bebisen i magen gjorde sig verkligen påmind under senare delen av kvällen. Det gjorde förbaskat ont och jag fick ligga och vända och vrida mig i sängen innan jag till slut hittade ett sätt att ligga på som inte gjorde ont. :/ Det är nog ett litet monster här inne. Mycket vildare och mera vaken än vad storebror var när han låg i magen! ;)

Lördagen var det fart på. Linus åkte och slängde skräp och tätade alla fönster. Jag tvättade den nya vagnen, tittade på tapeter till bebisens rum på PeGes, dammsög, rensade ogräs och handlade lite.. Sen var vi helt slut så det fick bli pizza. Även lördagen bestod av spel. Den här gången blev det poker. Jag var nära på att vinna, men till slut tog farsan hem hela skiten!! ;) Äldst är bäst! Det är alltid lika kul när vi är med Ewe&Antton.. Man kan säga att vi har samma humor och trivs med varandra! Och Vinne älskar dom! Ewe fick till och med läsa saga och natta honom i fredags! :)

Idag är det som sagt jobb för min del. Linus tränar och Vinne och Affe är hos farmor&farfar!
När jag kommer hem ska jag äta god mat som jag hoppas att min kära sambo har lagat! Sen blir det att krypa ner under täcket och se nån film! (Bara jag kan hålla mig vaken) ;)

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Becka


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!