Impression Pad

Publicerat: 2011-03-29 | 20:49:22 i Allmänt
Fick en fråga om Impression Pad...
Det är alltså en pad stoppad med lera som man lägger under sadeln för att se hur sadeln ligger på hästen. Om den trycker någonstans, om ryttaren kanske sitter snett, om den är dåligt stoppad mm...
Det fungerar som så att man lägger den under sadeln, ryttaren får rida ca 20-30 min i alla gångarter i båda varven, sen tar man av sadeln och då har man fått avtryck i padden.
Den är kanonbra om man är lite osäker på sadeln eller kanske även osäker på sin egen sits..
Man får det svart på vitt kan man säga! :)
Hoppas du är nöjd med svaret!?
/Becka

Home sweet home

Publicerat: 2011-03-29 | 08:50:13 i Allmänt
Hej på er!
Då var jag hemma igen..Fullproppad med nya kunskaper! :)
Till alla er hästägare! Akupressur är kanon! Hästarna ger superfin respons på det! PROVA!
Nu har jag även en Impression Pad för er som är osäkra på hur er sadel passar.. Sadeln spelar stor roll i både hästens rörelser och muskulatur samt i ryttarens sits och ridning. Jätteviktigt att ha en sadel som passar!
Dagarna i Kungälv sprang förbi. Men det var väldigt intressant och lärorikt så nu känner jag mig oerhört taggad att starta mitt företag och komma igång ordentligt!
Den här veckan ska ägnas åt plugg..Har en hel del inlämningsuppgifter som ska vara klrar innan examen i september och då tänkte jag faktiskt ha dom klara innan sommaren så jag kan koncentrera mig på massage och plugg till proven.. På måndag börjar mitt schema på gymmet igen. Ska bli skönt att ha en fast inkomst igen så slipper jag känna att företaget måste komma igång snabbt. Då kan jag ta det i min takt och hitta kunder som är nöjda och kommer tillbaka regelbundet.
Vincent blev glad när mamma kom hem igen tror jag. Det var så läskigt att höra hans röst, tyckte att den hade förändrats på bara dom 5 dagarna jag var borta. :)
Nu ska jag gå ut med Affe..Sen blir det plugga plugga till 15.00 då jag ska hämta V på dagis. Sen ska jag massera och ikväll blir det lite mat med mamma och pappa som åker till Thailand på torsdag! Det är dom värda! <3
Trevlig tisdag på er..
Kram

Då bär det av!

Publicerat: 2011-03-22 | 21:32:13 i Allmänt
Jaha, så var det onsdag imorgon och jag ska åka till Göteborg för lite undervisning/utbildning/praktik...
Ser fram emot det men som vanligt är jag blödig när det kommer till avsked.. Linus får lämna V på dagis, komma tillbaka och skjutsa mig till Klinga, släppa av mig där och åka fort som faan...! ;)
Ne det ska väl gå bra..Dagarna kommer gå superfort, det vet jag! Och när jag kommer hem har jag laddat mina mamma/sambo batterier. <3 Samt fått massa mer kunskap om mitt framtida yrke! Kan inte bli bättre! :)
Så nu kommer jag inte blogga på ett tag, antar jag då jag kommer att vistas ute på landet utan någon dator med internet! Jag ska iaf hålla tummarna för Hästarna nu på onsdag och fredag.. KOM IGEN NU!!!!!! VINN!!!!
Nu ska jag duscha och gå och lägga mig..Ska försöka sova lite inatt, men vet att det brukar vara svårt när något annorlunda ska hända dagen efter.
Sov gott kära vänner och ha en bra vecka..
Puss på er

Lång Söndag!

Publicerat: 2011-03-20 | 18:02:50 i Allmänt
Idgar har jag jobbat hela dagen..Har inte slutat än! 10-19 är det som gäller på söndagar.. Segt värre! :/ Men jag tjänar ju lite pengar i alla fall..
Veckan har annars gått fort som vanligt. Jobbat varje dag, hämtat lilleman på dagis, varit på hockey, haft fredagsmys hemma hos Alex&Adam, hockey igen och så jobb idag då!

Min förkylning blev aldrig värre än snor och väldigt lite hosta för att vara jag! Så det var väldigt skönt..!
Nu hoppas jag att vi alla håller oss friska och att våren äntligen är på ingång. Igår innna matchen kom Jossan och Lukas på en fika och då satt vi ute på altanen och drack kaffe och solade..Du är efterlängtad solen..Minst sagt! :)

Vincent är på bra humör just nu! Han babblar på som aldrig förr..Men det kan svänga ganska fort också. Från glad till jättearg och från skratt till gråt..Men för det mesta är han en helt underbar liten kille som älskar att skratta och busa. <3 Linus har ju varit hemma tidigare på kvällarna nu och det uppskattas av både mig och V...

Nu slutar jag om 1 timma..Då ska det handlas godis och sen blir det soffläge hela kvällen! Mycket bra på tv på söndagar faktiskt. Det tackar vi för! Ska jobba måndag och tisdag och en åker jag till Göteborg på onsdag..Kommer som vanligt bli jobbigt att lämna min lilla familj men samtidigt ser jag fram emot det..

Imorn blir det hockey på kvällen iaf..Nu får grabbarna rycka upp sig och börja sätta sina chanser! Jag ska heja så mycket jag kan.. :) Och det hoppas jag att den tråkiga publiken i Himmelstalundshallen också kommer att göra!!!!

Nehe, dags att börja plocka iordning och förbereda stängning! Trevlig kväll!

/Becka

Snorigt..

Publicerat: 2011-03-16 | 20:42:28 i Allmänt
Veckan innefattar mycket jobb..Varje dag förutom lördag faktiskt! Börjar känna mig lite stressad då jag åker till Göteborg på onsdag morgon. :/ Vet inte om det är något speciellet jag behöver göra innan dess egentligen (förutom att plugga!) men men...
Jag är snorig..Känner ingen lukt och har ingen smak. Mår lite halvlustigt faktiskt. Lite yr i skallen och allmänt svag. Försöker att inte tänka på det i alla fall!
Vincent och Charlie var med om en liten incident på dagis idag. Dom hade busat och kastat mat på varandra på lunchen så fröknarna hade fått bli arga på dom.. :/ Ojoj..Nu börjas det..Har en känsla av att V kommer bli en liten Emil i Lönneberga, busig och påhittig! Han har i alla fall varit väldigt mysig på kvällen idag och somnade direkt i sin egen säng. Igår vaknade han nämligen och hade jätteont i benen..Växtvärk tror jag..Jag hade väldigt ofta problem med det när jag var liten tydligen..! Stackarn..
Imorgon är det jobb..07.30-14.00..Sen ska jag hämta barnen på dagis..Och sedan funderar jag även på att åka till Huddinge och hejja på Vita Hästen.. Vore kul! Får se om några andra fruar är på också.. ;)
Linus har visst somnat i soffan framför hockeyn idag också...Kanske bäst att göra sig iordning för kvällen, väcka honom och krypa till kojs.. Först blir det hostmedicin, nässpray och massa vatten!
Ha en fortsatt bra kväll..
/B

Blidde inget

Publicerat: 2011-03-15 | 21:24:18 i Allmänt
Skulle skriva ett litet inlägg, men insåg snabbt att jag är för trött! Får bli imorgon istället..
Godnatt Vänner..
Puss

Tidig morgon återigen..

Publicerat: 2011-03-11 | 06:57:50 i Allmänt

Godmorgon alla pigga!

Idag är jag trött! Minst sagt! Ögonen svider och jag tror att jag hittils har gäspat 25 gånger..Hur ska denna morgon sluta? Men det är bara att bita ihop, ta på sig lite smink för att gömma tröttheten och ta sig igenom förmiddagen! :) Nu har jag öppnat 3 av 5 dagar den här veckan så det känns skönt att det är fredag!

Igår var det dans på schemat..Som varje torsdag! Igår påbörjade vi Afrodansen och det var hur jobbigt som helst. Så mycket svettas jag inte ens om jag är ute och löper..Herregud! Man tror inte att det ska vara så jobbigt med dans..Men jag kan intyga att det är det verkligen. Svetten bara rann!! Man vilar typ 1 min på hela passet..Dansen är en skitbra träningsform då man inte ens tänker på att det är jobbigt. Det är bara så himla kul..Skulle gärna göra det fler dagar i veckan. Tiden räcker inte till bara, tyvärr!

Ikväll är det hockey. Jag är nervös! Men jag tror att dom fixar det...
Jossan och Lukas kommer hit innan och vi ska nog ta en tur till Pizza Hut och fylla våra magar innan matchen..
Stackars lilla V är sjuk..Tror jag! Har ju inte träffat honom nu på morgonen eftersom grabbarna i huset sov så sött när jag åkte..Men igår när jag hämtade honom från dagis berättade dom att han inte ens hade vaknat när dom tog in honom och bytte blöjan på eftermiddagen. Väl hemma såg han hängig ut och sen kom febern.
Vi låg i soffan och kollade på hockey hela eftermiddagen. V drack fruktsoppa och sa "jag är sjuk"...Gulle..

Vi får verkligen hoppas att febern är borta idag för han har verkligen sett fram emot matchen ikväll..Det var väldigt länge sen han såg pappa spela nu. Han säger nästan varje dag att "pappa inte ajaj nu..Pappa göra alla mål".. :) Men det återstår att se som sagt! Linus ringer väl med dagsstatusen som ett tag.

Nu ska jag ta en kaffe och sätta fart med lite städning här på jobbet..

Trevlig helg allihopa och för guds skull, kom och stötta Hästarna ikväll nu!

/Becka

UPPDATERING: Linus ringde precis! Vincent har ingen feber och är pigg som vanligt igen.. :D


Det här med barn..

Publicerat: 2011-03-10 | 08:36:00 i Allmänt
Här kommer ett inlägg om barn..

Jag har ju mitt lilla bustroll Vincent som blir 2 år i maj. För tillfället är han inne i någon form av 2-årstrots och sätter sig mot Allt! Det här är annars en väldigt härlig ålder där man märker att han verkligen håller på att bli en egen individ med egna åsikter och ett väldans humör. :)
Nu kan man föra en konversation med honom och få svar tillbaka på nästan allt! Dock så kan ett samtal låta typ såhär;

Jag: Vad har ni ätit på dagis idag?
V: Bajskorv
Jag: Jaha vad gott..Men har ni ätit nåt annat också eller?
V: Nej! Bajskorv mamma!!!
Jag: Okej..Då vet jag!

Den senaste grejen är också kanske den värsta..Han sätter upp fingret och säger "tyst mamma" eller "sluta mamma".. Mindre trevligt och något som vi verkligen måste jobba bort! Men till en början kunde man ju faktiskt inte göra annat än att skratta åt honom..Som en liten polis!

Vincent gillar i alla fall att prata och han snappar upp det mesta. Nu tränar vi på att räkna till 10..Han kan ungefär varannan siffra..Gulle! <3

Men så kommer vi till den här frågan om ett syskon! Jag har just nu två kompisar som precis fått barn som jag träffar en hel del. Och jag blir såklart bara mer och mer sugen..Dels när jag träffar dom nya små liven men också när man märker hur snabbt min lilla Vinc växer...Han är verkligen ingen bebis längre, även om man kan tro det ibland! Så tankarna går lite fram och tillbaka.. Linus har ju sin hockey och jag kommer att vara ensam mycket med två barn i så fall.. Men samtidigt vill jag inte har för många år emellan..Och jag är ju som sagt väldigt sugen på en till! Hahaha jaa ni ser..Lite kluven!

Vad känner ni andra? Ni som redan har 2 barn eller ni som inte har några barn alls? Vad tycker ni är lagom?

Nej hörreni..Nu är rasten slut! Tillbaka till arbetet..

Snart är det helg igen!

Kram

Tillbaka efter en paus!

Publicerat: 2011-03-08 | 09:15:08 i Allmänt
Hej på er!

Nu har jag tagit en ganska låång paus från mitt bloggande men nu kände jag att det var dags igen!
Vet inte riktigt om det har hänt så mycket sen sist? Jag jobbar på Nordic Club nu igen samtidigt som jag pluggar. Linus har startat eget företag vilket även jag ska göra nu till våren. Vincent växer och har blivit en stor liten kille med mycket vilja och mycket humör..Jag vet inte vem han har fått det ifrån? ;)
Så när jag tänker efter så kanske det har hänt lite i alla fall. Tiden bara springer förbi och nu längtar jag till sommaren.

Den 23 mars åker jag till Göteborg igen för nästa praktikträff. Vi ska bla få lära oss akupressur vilket jag ser fram emot jättemycket! Jag har även beställt en Impression Pad ifrån Canada som jag tänkte börja använda så fort mitt företag kommit igång. (Det är en hästgrej för er som inte vet) ;)

Jag har sagt att jag inte ska skriva så mycket om Linus på bloggen men nu kan jag inte låta bli..
Han har varit skadad i snart 6 veckor nu. En benbit i axeln som var lös efter att axeln hoppat ur led och det har varit skittufft för honom att inte kunna spela. Nu börjar iaf Playoff 3 imorgon och han ska vara med och spela igen! :) Kan erkänna att jag verkligen har tyckt synd om honom men jag är glad att han kan spela nu när det verkligen gäller! Jag har en bra känsla den här säsongen. I år går Vita Hästen upp i allsvenskan, jag tror fan det..

Två av mina vänner har fått barn! En liten Lukas och en liten Lizette..Välkomna till världen fina ni! Jag ska försöka träffa dem så ofta jag bara kan för att stilla mitt bebissug! Vincent får vänta lite till på ett syskon! :) Jag tror dock inte att han vill ha något heller. Han trivs bra att ha mamma för sig själv tror jag!  ;)

Jag har även fyllt år och haft födelsedagskalas med fina vänner! Tack snälla för allt fint och för att ni gjorde kvällen oerhört rolig!
Det hade hänt lite nya saker under tiden jag varit "borta" iaf.. Och mer ska det bli..!

Nu är det bäst att jag jobbar vidare..Ska hämta Vincent klockan 14 på dagis, sen bär det av till Linköping för ett besök hos Jossan&Lukas.. Vi ska visst fika semlor idag! Mums!!

Ha en bra dag,

Ciao

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!