Resultatet av renoveringen! :)

Publicerat: 2012-01-31 | 11:40:31 i Allmänt
Noels rum





Vincents rum





Föräldrarnas sovrum ;)







Här har ni alltså resultatet.. Jätteskönt att allt är färdigt! Och det blev helt enligt min smak! ;)

Puss på er!









Händelserik helg

Publicerat: 2012-01-30 | 20:15:21 i Allmänt

Måndag igen! Vi har bara varit hemma idag.. Skönt tycker nog Noel, fruktansvärt tråkigt tycker Vincent.. ;)
Ida kom i alla fall hit på en fika på eftermiddagen så då fick vi lite sällskap och jag fick en vuxen att prata med! He he.. Noel stackarn är genomförkyld! Han snorar och hostar.. Jag tycker så himla synd om honom.. Han är ju så liten! Ringde sjukvårdsupplysningen idag och rådfrågade. Bara han inte får feber eller svårt att andas så var det nog ingen fara. Det är ju så läskigt med små bebisar att dom inte andas med munnen när näsan är täppt! :/ Idag har han funnits hos oss i 1 månad. Älskade lilla groda! Världens snällaste bebis. Kämpar på och är glad trots att han är sjuk. <3

Helgen har väl annars varit ganska händelserik. Dock inte på ett bra sätt!
Fredagen började bra. Vi hade en heldag med Alex, Colin&Lizette.. Började på ÖF och avslutade sen på Mc Donalds. Grabbarna lekte och hade skoj hela dagen! :)
På kvällen var mamma, pappa och syrran med familj här. Vi käkade och kollade tv samtidigt som vi hade koll på Hästens match. Förstod ganska fort att något hade hänt med Linus. Mycket riktigt.. Axeln hade hoppat ur led igen!
:( skit också.. :/
Lördagen spenderade jag och grabbarna på Maxi. Köpte lite nya kläder till dom. Det var från början tänkt att jag skulle hitta nåt till mig själv men som vanligt slutade det med att jag gick runt på barnavdelningarna och roffade åt mig! ;)
På kvällen kom svärmor och svärfar på mat. Linus var kock och allt flöt på i köket...trodde jag! Ett vrål från köket precis innan maten var klar! Linus hade tappat kokande sås på hela underarmen! Great! Så han är skapligt snygg där nu.. Alltid är det nåt! Ha ha

Igår var det storstädning här hemma och pappa och mamma hjälpte till att sätta upp gardinen i grodans rum! Nu fattas bara en rullgardin, sen är det klart! :) mormor kom med mat och vi avslutade kvällen hos mamma och pappa med köttfärsbiffar och potatis! :)

Imorgon blir det en hemmadag för mig och Noel så att han får kurera sig. Vinne får gå till dagis några timmar och leka med sina kompisar! Det ser han fram emot! ;)

Nu bänkar jag mig framför Familjen Annorlunda! Trevlig kväll på er!


BVC och äntligen helg!

Publicerat: 2012-01-26 | 14:39:20 i Allmänt

Idag var det dags för besök på BVC igen.. Det är en stor liten kille vi fått den här gången. Till skillnad från Vincent som alltid legat under normal kurvan. :)
Noel vägde idag 4635 g och var 56 cm.. Han hade nästan gått upp 400 g på bara 1 vecka.. Haha hur ska det här sluta!? ;)
Det är ju iaf bevis på att maten är bra och att han får i sig tillräckligt! Skönt!

Har precis kommit hem efter att ha hämtat V på dagis. Så nu har vi helg! Jätteskönt! Samtidigt som jag vet att Vinne älskar att gå till dagis och leka och att det är skönt för mig att få dom timmarna med bara Noel så är det ändå ett litet stress moment. Upp på morgonen, fixa frukost, klä på 2 barn, amma, göra sig iordning själv, på med ytterkläder och iväg till dagis! :/ ibland går det smidigt men ibland vill Vinne bråka lite med sin mamma på morgonen.

I helgen blir det dock lite tråkigt. Linus har bortamatch både fredag och söndag så jag och grabbarna är alltså själva. Får se vad vi hittar på!?

Nu ska jag lägga mig och mysa med V i soffan innan Noel vaknar och vill käka!

Trevlig helg på er!


Förlossning nr 2

Publicerat: 2012-01-24 | 15:25:58 i Allmänt

Det är onsdag kväll den 28/12.. Mamma och jag är ute och går med hundarna. Jag känner plötsligt att det rinner till och det blir blött och varmt. Under promenaden händer samma sak 2 gånger. Väl hemma sätter jag på mig en binda och under natten får jag byta trosor 2 gånger. Jag ringer förlossningen på morgonen och vi får en tid för undersökning. Vi åker upp och det konstateras att vattnet har gått. Vi pratar med en läkare och vi kommer överens om att jag ska sättas igång den 1/1 om värkarna inte kommer igång innan dess. Vi får en tid på fredagen vid 8.30 för en kontroll.

Vi åker hem och jag lägger mig och sover. På kvällen har vi kompisar här och Ewe färgar mitt hår. Jag har inga som helst känningar! Går och lägger mig och sover hela natten.

Vaknar vid 06 och världen har satt igång. Jag väcker Linus och säger att det har satt igång. Sen går jag ner och ringer förlossningen. Dom vill att vi ska komma in vid halv 9 ändå. Jag har nu typ 5 min mellan värkarna som gör ganska ont. Linus ringer sin mamma som kommer för att vara med Vincent!

Bilresan till sjukhuset går helt ok och väl framme får vi veta att jag är öppen 5 cm och att vi alltså kommer att bli inskrivna och förmodligen bli föräldrar idag. Klockan är 9.15 när vi skrivs in och får ett rum där vi ska tillbringa dagen!

Jag får inte bada som jag hade tänkt pga infektionsrisken då mitt vatten redan gått så jag ställer mig i duschen. Sen får jag ett dropp som också det är mot infektion. Det går ganska bra så länge jag är i duschen men efter ett tag är jag fruktansvärt trött och känner att jag vill vila lite. Efter en undersökning vid 10.30 är jag öppen 7 cm men barnmorskan upptäcker att hinnblåsan inte har spruckit vilket gör att bebisens huvud ligger väldigt högt upp. Pga detta får jag inte ligga ner utan måste stå och gå så att den ska spricka av sig själv. Barnmorskan föreslår smärtlindring men jag vill inte ha! Nu är det riktigt jobbigt och värkarna är väldigt smärtsamma och täta... Jag är så fruktansvärt trött och somnar i princip ståendes mellan värkarna!

Efter ett tag känner jag ett fruktansvärt tryck och får lite panik! Jag provar lustgasen typ 3 värkar men gillar det inte alls. Nu är jag öppen 9 cm och efter mycket kämpande spricker äntligen hinnblåsan! Det var som en befrielse.. Vattnet for över hela rummet! Och nu gick det verkligen undan! 4 krystvärkar senare får jag upp min lilla son på bröstet! Klockan är då 12.56 den 30/12.. Lilla Noel ville bli en 11 och inte en 12.. ;)

Jag fick verkligen kämpa den här förlossningen.. Till slut reagerade min kropp genom att börja skaka pga smärtan. Det gick ju fort även den här gången men som sagt, smärtan upplevde jag värre den här gången. Jag hade väl kanske föreställt mig en liknande förlossning som med Vincent men det blev det inte!
Även Linus tyckte att det var jobbigare den här gången. Barnmorskan fick till och med påminna honom om att andas på slutet! :) barnmorskorna som var med oss hela vägen från inskrivning till födelse var helt underbara! Fick till och med höra att jag var som gjord för att föda barn! ;) det kändes dock inte så direkt efter. :/ jag hade lika tur den här gången. Fick inte sy ett enda stygn och jag kände mig relativt pigg och fräsch efteråt!

Lilla älskade Noel föddes alltså 1 dag före BF. Han vägde 3915 g och var 51 cm lång. En riktig liten goding med mycket mörkt hår, blåa ögon och en jättefin hudfärg (dock lite gulsot)..
Inte ett dugg lik sin storebror till en början. Det har dock ändrats nu tycker jag! :)

Nyårsafton tillbringade jag och Linus på BB tillsammans med vår nyfödda son som just då inte hade fått något namn. På söndagen fick vi åka hem till den stora killen som till slut fick välja namn åt sin lillebror. Det blev alltså en liten Noel..

Världens finaste Noel!!! <3


Börja om från början

Publicerat: 2012-01-17 | 01:39:10 i Allmänt

Hej på er!

Har verkligen inte haft någon lust att blogga. Har haft både tid och en massa saker att skriva om men noll intresse.
Men nu börjar vi om..

Sitter just nu och ammar. ;)
Lilla Noel har blivit förkyld stackarn, ligger och snörvlar som en liten gris när han äter. :/ storebror och pappa är också snoriga så det har inte varit så lätt att undvika.
Noel är annars världens snällaste och lugnaste bebis. Han sover, äter, bajsar och finner sig i allt. Jag är väldigt ovan men oerhört tacksam att han än så länge är nöjd och belåten. Håller tummarna att det ska fortsätta så! :)
Han är snart redan 3 veckor. Jag försöker njuta varje dag! <3

Storebror har varit lite bökig sen lillebror kom men börjar nu hitta tillbaka till sitt rätta jag igen. Han är stolt och jättesnäll mot sin lillebror men han har varit lite jobbig mot sin mamma och pappa. :) såklart! En stor omställning för honom. Men som sagt, det är mycket bättre nu. Dessutom börjar han närma sig 3 år nu så lite trots får man ju räkna med! ;)

Imorn tänkte jag skriva om förlossningen, har fått lite önskemål om det!

Nu ska det bytas blöja och sen sover vi igen. Imorn är det dagis för Vincent och jag tänkte ta mig till gymmet och mjukstarta min träning lite.. Ska bli jätteskönt att röra på fläsket lite. Men vet ni! Måste få "skryta" med att jag redan nu väger 2 kilo mindre än jag gjorde innan jag blev gravid! Tack för det säger jag! Beach 2012 satsar vi på.. Ha ha

Godnatt på er..

Becka


Familjen <3

Publicerat: 2012-01-10 | 09:15:39 i Allmänt

Jag känner mycket kärlek just nu!
Kärlek och tacksamhet..
Kärlek till min älskade sambo, mina fina smågrabbar och till hela min familj!

Tacksamhet att jag har allt som jag har och att jag är frisk och mår bra. Tacksamhet att jag fått 2 fina söner som förgyller mina dagar och ger så mycket glädje och kärlek.
Tacksamhet att jag har föräldrar/svärföräldrar/syster/mormor
som alltid ställer upp och hjälper till när man behöver.

Man glömmer ibland bort att visa just tacksamhet mot personer som alltid ställer upp och det är något jag ska bli bättre på! <3

2012 blir ett bra år. Vi börjar ett nytt liv med 2 barn, jag ska starta eget företag, Vita Hästen går upp i allsvenskan, 2 av mina vänner gifter sig, alla mina nära och kära får må bra och vara friska!
Det är vad jag hoppas på!

Godnatt på er.. <3

Becka


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!