Älskade barn

Publicerat: 2011-12-31 | 23:57:16 i Allmänt


Nu är han här

Publicerat: 2011-12-31 | 20:37:11 i Allmänt

Vår lilla son kom till världen igår 30/12-2011 kl 12.56.. Han är en riktig liten goding på 3915 g och 51 cm.. ;)
Förlossningen gick bra även den här gången! Var inne på sjukhuset 8.30 och 4,5 timmar senare fick jag upp min lilla son på bröstet! <3
Lyckan och känslan är ju såklart obeskrivlig och jag kan inte förklara det med något bättre ord än kärlek.
En liten nyfödd som man har väntat på och längtat efter i 9 månader för med sig så mycket kärlek. Kärlek till den nya lilla varelse som kommit, till den sonen man redan har som helt plötsligt blivit storebror och till pappan som är hälften av anledningen till att dom här 2 fina pojkarna nu finns i vårt liv!
Att vara mamma är absolut det bästa jag vet. Nu har jag en ny utmaning framför mig som 2-barnsmamma och det ser jag fram emot! :)

2011 har varit ett bra år ändå! Jag blev gravid, blev diplomerad hästfysioterapeut och födde vår andra son! Jag tror eller snarare, jag vet att 2012 kommer bli minst lika bra! Ser fram emot alla utmaningar som 2012 kommer att föra med sig samtidigt som jag vet att det även kommer att bli tufft!

Hoppas ni har en trevlig nyårsafton och att ni är redo för nästa år.

Gott nytt på er kära vänner!

Massa kärlek

Becka


V.40 (39+4)

Publicerat: 2011-12-29 | 13:54:55 i Allmänt

Sista (förmodligen) bilden på en stor mage som snart är borta! ;)


Vad kommer hända nu??

Publicerat: 2011-12-29 | 11:14:51 i Allmänt

Kom precis hem ifrån förlossningen..
Igår kväll när jag var ute och gick med mamma rann det till ordentligt 2 gånger. Sen var det lugnt hela kvällen men sen på natten fick jag gå upp och byta trosor 2 gånger.. Ringde förlossningen vid 6 imorse och fick en tid vid 9 idag.. Mycket riktigt, vattnet har gått och förlossningen kan vara nära! Eller??

Det återstår att se. Ska tillbaka imorn bitti om ingenting händer idag! Och sen får man ta ställning till när jag ska sättas igång. Lördag kväll/natt vore väl nåt i så fall! ;) men allra helst vill jag att det ska komma igång av sig själv. Ska lägga mig och sova en stund nu. Blev inte många timmar sömn inatt. Och alla krafter behövs om det är på g snart!

Vincent är på badhuset med Malin idag. Passar ju alldeles utmärkt. Sen kommer Ewe och färgar mitt hår i eftermiddag. Full fart.. Lika bra. Skulle bli galen av att bara gå och vänta! Men nu går det ju åt rätt håll i alla fall... :D

Ha det så bra dom sista dagarna på året. Vi får se om vi hörs nåt mer innan jag helt plötsligt är 2-barns mamma.. Hi hi..

Kram till er


Barnmorskan

Publicerat: 2011-12-28 | 11:15:16 i Allmänt

Idag var det dags för sista besöket hos Margareta!? Trodde faktiskt inte att jag skulle komma dit idag utan jag trodde nog att vi skulle sitta med en liten bebis redan. Så blev det inte.. Den lilla verkar trivas här inne! Alla värden såg i alla fall bra ut, huvudet är fixerat och den ligger med rygg och fötter åt rätt håll. Finns tydligen ett håll som är bättre för att bebisen ska kunna göra sin skruv rörelse under förlossningen sen! :) mer än vad jag visste! :/

Nu återstår det att se om det blir en bebis det här året eller nästa. Självklart hoppas vi på en bebis 2012. För ungens skull.. Men det blir när det blir. Är less på alla kommentarer om att det är tråkigt att födas i december och då får du ju knipa så att den kommer i januari.. Den som lyckats knipa när värkarna satt igång vill jag träffa! Grattis till dig säger jag då. Jag vill bara att mitt barn ska vara friskt och vara välskapt, sen skiter jag faktiskt i vilket datum den föds. Så kom när du vill älskade lilla unge.. Du är i alla fall efterlängtad, när du än väljer att titta ut! <3

Vincent är på Tropicariet med mormor, morfar och kusinerna bus idag. Jag ska tvätta och städa här hemma. Köpte ju en ny dammsugare igår! ;) så den ska få bekänna färg idag tänkte jag! He he

Ha en bra onsdag.. Snart är det nytt år hörrni.. Vad ska man ha för nyårslöfte 2012??

Becka


Det var den julen

Publicerat: 2011-12-26 | 23:15:23 i Allmänt

26 december.. Ännu en jul är över!
Vår jul har varit jättemysig.. Lugn och skön med god mat och sällskap av nära och kära. Och Vincent har fått hysteriskt mycket julklappar. Dock inget skit utan bara bra saker som han kommer att ha mycket användning av nu framöver! Vi tackar och bockar för allt! :)

Själva mötet med tomten var spännande, minst sagt! Linus tog på sig rollen som tomte. Vi hade valt en lite annorlunda sådan den här julen då Charlie är livrädd för tomten. Tomten som hälsade på det här året hade hockey handskar, en röd jofa tröja och klubba! ;) Vincent var reserverad till en början men utbrast efter ett tag, "det är ju bara pappa Linus!", hej pappa satt han och ropade och vinkade.. jag höll på att skratta ihjäl mig men försökte hålla god min och säga att det är inte pappa. Tomten har bara lånat hans hockey grejer.. Han var inte 100% säker men jag tror inte att hans tro på tomten är förstörd redan nu! :/ smart kille det där! ;) 2,5 år..

Jag fick en resa till Budapest 4 nätter på 5 stjärnigt hotell tillsammans med min älskade Linus.. Den blir av i maj och det ska bli jätte mysigt! Ser jag verkligen fram emot! <3 han är bra på överraskningar den där. Tro det eller ej! ;)

Så nu är julen över då. Farmor och farfar åker hem till Norrland imorgon igen och tyvärr fick dom ju inte träffa någon liten bebis.. Vädret ute är ju inte precis jul heller men har det inte kommit någon snö hittills behöver det inte komma någon alls tycker jag!

Idag var vi på stan hela dagen. Ska inte gå på stan på 1 år tror jag. Fy vad hemskt.. Rea och miljoner med folk över allt! Inte det ultimata för en höggravid direkt!

Nu ska jag lägga mig och slappna av! Julen är över och snart är det nytt år! 2012 här kommer jag!

Sov gott på er.. Hoppas ni haft en toppen jul!

Becka


God jul!

Publicerat: 2011-12-23 | 22:16:50 i Allmänt

Jaha! Då sitter man här! Dagen före julafton och det regnar för fullt ute.. :/
Jag är klar med allt så känner mig faktiskt inte ett dugg stressad vilket är jätteskönt! Farmor och farfar kom till Norrköping idag och var hemma hos oss på lite mat förut! Dom har inte åldrats ett dugg! Pigga och fräscha! Det är jag glad över.. Tänk att få träffa sina barn barns barn.. Det är nog ganska sällsynt.. :) men det ska väl vara tjuriga norrlänningar förstås! ;)

Renoveringen är klar! Jag är mer än nöjd! Älskar allt! Vårt sovrum är helt i min smak och inatt ska även Affe få prov sova i sin nya "säng" i sovrummet! ;) Vincent fick en dvd till sin tv i sovrummet idag så han somnade faktiskt till en film idag! Hans rum är jättefint nu. Ser inte ut som ett bebis rum längre utan verkligen som en liten pojkes rum! <3
Bebisens rum är även det jätte mysigt. Där fattas bara detaljer i någon färg. Vilken återstår att se!
Ska lägga ut bilder på rummen snart. Har inte hunnit än!! Men det kommer!

Fick en lustig känsla idag. Jag blev lite nervös.. Nu har det legat en liten människa i min mage i snart 9 månader och snart får vi se vem det är! Har bara varit less och trött på att vara gravid den senaste tiden men nu längtar jag hysteriskt mycket efter vår lilla bebis. Vem är du? Hur ser du ut?
Vi får nog snart veta.... ;)

Nu ska jag ta en dusch. Sen är det läggdags.. Vi hoppas att vi får fira jul hemma med familjen.. Vincent längtar
tills imorn nu! Ska bli spännande att se hans reaktion med tomten och alla julklappar i år.. Sen är jag också spänd på att se om han verkligen kommer att ge sina nappar till tomten! ;)
Det får han själv bestämma!!

God jul på er allihopa!

Kram

Becka


Alltid är det något

Publicerat: 2011-12-21 | 23:18:41 i Allmänt

Jaha! Då var magsjukan här! Håller verkligen tummarna för att jag ska klara mig. Känns som en magsjuka är det sista jag behöver och vill ha just nu.
Stackars lilla Vincent vaknade och kräktes rakt ut över hela soffan.. Det är svårt att få en som är 2,5 att förstå att det inte är farligt, att han kommer att må bättre när han kräkts och att man absolut inte får äta eller dricka något! Dessutom kräktes han på sin filt så den ligger i tvättmaskinen! :/ great!!!

Imorgon skulle vara första dagen på Vinnes jullov. Vi skulle åka till Ikea och shoppa till barnens rum! Vi skulle handla och Jonna skulle komma på fika! Nu lär det ju inte bli något av det! :/ vi får vara hemma och hoppas att Vinne kräkts upp allt och piggnar till..
Tur i alla fall att det kom innan jul! En julafton med magsjuka vill vi INTE ha!

Nehe.. Om man skulle försöka hitta en bekväm position i soffan och sova en stund! Godnatt på er!

Becka


KOM UT!!!!

Publicerat: 2011-12-20 | 17:58:09 i Allmänt

Ok! Nu har jag försökt bita ihop och leva som "vanligt".. Men snart vill jag bara dra täcket över mig och vakna när förlossningen ska starta! Nu tänker jag inte tro att det är på g fören vi sitter i bilen påväg till sjukhuset.. Så det så!

Imorgon blir iaf bebis rum färdigt. Bara fondtapeten som ska upp! Vårt sovrum blir färdigt ikväll. Väntar på elektrikern nu så vi kan få in element och lite lampor! Skönt att det är färdigt! Har levt i smuts och skräp sedan i oktober nu., :/

Vincent är inne i en härlig period just nu! Pratar mycket, tänker mycket, sover bra, äter bra och är bara allmänt nöjd och gullig! Fortsätt så tack! :)
Han ser fram emot att bli storebror nu tror jag. Men först vill han nog att tomten kommer! Och nu är det ju inte många dagar kvar! Mysigt!

Imorn ska jag hinna åka till Ingelsta och handla lite saker, luncha med Nathalie, fixa naglarna och städa ordentligt efter alla hantverkare här hemma! Vinne är på dagis 9-14 och sen ska han hem till farmor och baka! :D

Nu ska jag få in Vincent i duschen så att han är redo för kvällen sen..
Ha en bra vecka och stressa inte för mycket! ;)

Becka


Snart är det jul!

Publicerat: 2011-12-18 | 21:47:15 i Allmänt
Bara 6 dagar kvar till julafton och bara 13 dagar kvar till Bf.. Jag är klar med alla julklappar så där känner jag ingen stress. Sovrummet är färdigt. Sängen är installerad, brasan är uppsatt, gardiner och spegel är på plats. Det är verkligen jättefint och det blev precis som jag hade tänkt mig. På tisdag kommer elektrikern så då kan vi sätta upp lampor. Sen funderar jag fortfarande på om jag ska ha någon matta eller inte och vad jag ska ha på ena väggen.. Men vi bor in oss ett tag den här gången innan vi tar något beslut! Man lär sig av sina misstag.. ;)

Imorn börjar dom med bebisens rum som ska vara färdigt på onsdag. Då är det bara att flytta över möblerna från Vinnes rum och åka och införskaffa en vit byrå och en garderob till Vincent. Han ska få tv i sitt rum. Stekigt med en vit platt tv i rummet när man är 2,5 år. :D hahahah men det är han värd! <3

Idag har jag städat och fixat hemma. Har onda förvärkar idag så hoppas att det är på g. Vore mysigt med en bebis innan jul ju.. :/ Men den kommer när den kommer. Bara att leva på som vanligt tills dess. Eller jaa försöka i alla fall!! Nätterna är hemska för tillfället. Förut har jag inte kunnat sova för att det har varit obekvämt och gjort ont men nu ligger jag mer bara och vänder och vrider på mig. Inatt hoppas jag på många timmars oavbruten sömn och så får bebis gärna komma imorn. :) Perfekt! Det bestämmer vi!

Linus är snart ledig från hockeyn några dagar. Skönt! Då ska vi mysa.. Hoppas också på lite snö (som ligger kvar på marken).. Bara för julkänslans skull.. :)

Nu ska jag gå upp och lägga mig. Lite massage innan sovdags vore på sin plats. Ryggen värker som satan nu..

Godnatt på er..

Becka

Nu händer det grejer

Publicerat: 2011-12-15 | 22:32:44 i Allmänt

Ja hörrni! Nu börjar det hända grejer! :)
Imorgon är sovrummet helt klart. Jag ska åka och köpa gardiner och gardinstång.. Sen blir det att städa och putsa fönstren.. På måndag börjar dom med bebisens rum och det tar bara några dagar! Så fruktansvärt skönt det ska bli när allt är färdigt och huset är rent igen! :)

Bebisen kommer nog snart. Tuttarna läcker och jag har ganska ont nu.. Mer eller mindre hela tiden! Men nu får den komma när den vill.. Vi längtar! <3

Idag var det Luciafirande på dagis.. Vincent var så söt i sin fina tomtedräkt! Han sjöng med ibland, dansade lite, drog ner mössan i ansiktet och spelade lite Allan! ;) gulle..

Imorn är det julfest med hockeyn.. Ska bli trevligt men samtidigt lite tråkigt att bara käka, dricka läsk och åka hem. :/
Vincent ska vara hemma hos mormor och morfar och mysa.. Helgen blir annars lugn. Fixa hemma som vanligt! Finns alltid saker att göra...:)

Trevlig helg på er!

Becka


Lite uppdatering

Publicerat: 2011-12-14 | 22:27:12 i Allmänt

Dagarna springer förbi även när man är "ledig".. Vinne går ju 15 timmar på dagis nu och jag försöker hinna med så mycket som möjligt nu innan bebisen kommer.. Idag var jag hos bm. Bebis ligger som den ska och är väl redo att komma nu! Men det finns ju tyvärr inga garantier. Bara att vänta! :/

Jossan&Lukas var och hälsade på innan vi åkte på Vita hästens sista match för i år. Vinst mot Mjölby och Linus axel flög igen.. Börjar vänja mig vid skador nu.. Riktigt skönt med en liten paus från hockeyn.. Tycker iaf jag! :/

Imorn är det lucia firande på dagis.. Vinne ska vara tomtenisse och i år står han förhoppningsvis där framme med dom andra barnen och sjunger! Det håller vi tummarna för! ;) allt ska filmas såklart!

På fredag är det julfest med hockeyn. Blir väl dock inte så mycket fest för min och Linus del. Vi åker iaf dit och käkar och umgås en stund! :)

Nu är det natti natti för min del..
Nya tag imorn!

Becka


Jul

Publicerat: 2011-12-12 | 22:19:29 i Allmänt

Nu är det jul hemma hos oss..
Vincent hjälpte mig att klä granen idag.. :) det var mysigt och granen blev fin!!

Jag har även tvättat upp all smutstvätt och bäddat i bebisens spjälsäng!
Imorn kommer dom och målar och fixar i sovrummet så när V är på dagis passar jag nog på att åka och handla.

Nu blir det en dusch och sen väntar sängen! Godnatt på er...

Becka


Min första lediga dag

Publicerat: 2011-12-12 | 11:33:08 i Allmänt

Idag tar vi dagen som den kommer.. Har fixat och tvättat på morgonen och vi satt länge och käkade frukost i soffan innan vi tog en promenad med hundarna! Nu tittar vi på Lotta och väntar på att Linus ska hämta oss och skjutsa oss till verkstan för att hämta bilen som varit på service. Efter det blir det en sväng till City Gross och ikväll ska granen kläs.. :)

Magen är riktigt uttänjd nu. På onsdag blir det ett besök hos barnmorskan igen. Får se hur allt ser ut! :)
Nu är det ju bara 19 dagar kvar till Bf och jag gick in i V.38 igår..

Hoppas det kommer lite snö snart. För julstämningens skull om inte annat! ;)

Trevlig vecka på er..

Becka


Äntligen!

Publicerat: 2011-12-09 | 10:46:04 i Allmänt
Den här veckan har varit tuff. Men nu är det äntligen klart! Jag jobbar min sista dag på gymmet idag. Slutar vid 16 och har lämnat över mina nycklar till den nya tjejen. Känns som världens lättnad men samtidigt lite sorgligt! Hahah vad knäpp jag är. Inte direkt så att jag ska försvinna. Kommer nog hänga en del här sen när bebisen är ute. Då ska jag bli smal och vältränad ju! ;)
Men nu ska jag vila, umgås med min son och fixa med allt hemma innan lillis kommer. Underbart!
Så nu kommer V bara gå 15 timmar på dagis fram till jul.. Mysigt att få tid med honom nu!! Ska försöka njuta och inte stressa så mycket.. :/

Nu har jag inte längre ont när jag ska sova på kvällarna men jag sover ändå väldigt dåligt och oroligt. Var ju med om en sjukt smärtsam sak i tisdags kväll. Låg i soffan och magen blev helt plötsligt stenhård. Och formen på den var helt sjuk.. Det kändes som att bebisen tog spjärn med fötterna och tröck sig nedåt. Förbannat ont och obehagligt. Den här bebisen har ju alltid varit väldigt livlig men nu är det som att den har lugnat sig lite. Den sparar väl på krafterna och laddar för förlossningen. :)

Igår fick jag med mig 3 grabbar hem från dagis. Louie ville absolut följa med moster hem och var hysteriskt ledsen. Såklart kunde jag ju inte lämna kvar honom så kusinerna fick också följa med. Vi käkade pepparkakor och myste i soffan framför Astrid Lindgrens Jul.. <3
Sen åkte mamma och jag in till stan på julklappsjakt. Vi gick och gick och gick i 3 timmar men jag fick bara med mig 1 julklapp hem. Så det blir att gå nu i helgen igen.. Då SKA alla julklappar vara färdighandlade. Så har jag det gjort.. ;)

Ikväll blir det nog lugnt.. Inga planer den här helgen inte.. Det kan vara skönt ibland!

Hur går det för er andra med julklapparna? Färdiga snart? Eller ute i sista sekund varje år?

Kram till er

Becka

 Lilla älskade Vincent! <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!