November

Publicerat: 2010-11-29 | 10:52:34 i Allmänt
Den här månaden kan man ju nästan stryka ett streck över. I alla fall hos lilla familjen på Lindöhällsvägen. November har nästan enbart bestått av sjukdom. Jag har trotsat mitt snor och mitt munsår i nästan 4 veckor. Tränat 5 dagar i veckan och levt på som vanligt. Det försvann tillslut. Nu är det tillbaka igen, värre än sist. Tack för den! Lilla V är på dagis idag. Håller tummarna att han får vara frisk nu så han kan komma in i dagisatmosfären. Dock stod det en lapp att "Nu är maginfluensan här". Bra start på en jävlig måndag. Linus har även han varit sjuk. Och jaaa han är kille så han har verkligen varit sjuk. Nästan döende ibland. Men igår spelade han match så nu är han "frisk".

Nackdelarna med att bo i hus är följande;
Snöskottning
Gräsklippning
Rensa ogräs
Soppa
Komma ihåg att dra ut soptunnorna varannan måndag

Man skulle nog kunna skotta ihjäl sig just nu. Och jag hatar kyla. Att då behöva vara ute för att skotta, det är något jag verkligen hatar. Jag kan nog inte komma på något bra med vinter, snö och kyla.
Det enda jag ser fram emot är att se hur V reagerar på tomten det här året! Att få ge barnen julklappar och ha det mysigt med familjen. Annars skulle jag gärna åkt utomlands hela vintern. :)

Idag har jag lämnat V på dagis, lämnat in bilen på förbesiktning, tvättat, ätit frukost, tänt 40 ljus för att få lite värme i det här iskalla huset, och dragit ut soptunnorna. Nu ska jag ta en sväng till gymmet, köpa nässpray, äta, gå ut med hunden och sen hämta Vinne.
Schemat är nästan som alltid fullspäckat. Bara att sätta fart!

Trevlig måndag.

Hej Hej

Konstigt!

Publicerat: 2010-11-23 | 12:35:49 i Allmänt

Imorse fick jag i alla fall åka iväg och träna. Det var jätteskönt. Konditionsträning 60 min stod på schemat och idag var det jobbigt jobbigt...Men dessto skönare efteråt! Jag köpte med mig sallad till mig själv, lasagne till Linus och Vinne fick en Happy Meal..Gissa om det var någon som blev glad! :) Man ska ha det lite lyxigare när man är sjuk tycker jag!

Vincent har drabbats av någon konstig sjukdom. Han är inte ett dugg hängig eller gnällig. Har ingen feber på dagarna men på kvällen kommer den tillbaka. På natten är han väldigt varm men sen är den i princip borta på morgonen igen. Stackarn, jag hoppas verkligen att den försvinner snart. Och det här vädret gör det ju inte bättre. Usch vilket skit, man vill ju inte ens gå utanför dörren. :(

Den här veckan är ganska fullspäckad annars. Träning VARJE morgon. Massage och ridning på torsdag, hockey på onsdag. Sen får vi se vad vi hittar på på fredag. Linus har nämligen lång bortamatch då...Jipppiieee...Så det blir jag och Vincent. <3 Men vi är vana! hihih

Lördagen bjuder på party. Min fina vän Jonna fyller 22 år och det ska firas med stort partaj. Hoppas att Ewe kan fixa till håret på mig innan. Jag är verkligen värdelös på hår.

Nu ska jag försöka plugga lite innan lilleman vaknar.

Ciao!

/B


Lugn helg, ny vecka!

Publicerat: 2010-11-22 | 13:46:33 i Allmänt
Den här helgen har varit minst sagt lugn. Det var många helger sedan vi gjorde ingenting. :)
Fredagen bestod av tacos mys. Jag och V förberedde maten. Vi tände massa ljus och åt massa gott. Efter maten satt jag och Vinne i soffan, käkade vindruvor och kollade på Pippi. Klockan 19.30 var det som om någon drog ur sladden på tv.n...Fanskapet bara dog. Så där satt vi 30 minuter innan Idol skulle börja, utan tv. Vinne blev förtvivlad då han inte kunde se sin älskade Pippi Långstrump längre. Det slutade med att hela familjen inklusive hund fick ligga i sängen hela kvällen. Både jag och Linus var oerhört godissugna men vi fick snällt vänta tills lilla V hade slocknat. Kändes grymt att ligga och smaska utan att han fick smaka. Han kastade väl in handduken efter halva Idol och Linus innan röstningen. Så jaa fredagen var väldigt lugn.

På lördagen sov jag och V till 10.30!!!!! Hallelulja..Linus hade gjort frukost och vi åt den i sängen. Hahha jaa sängen har nog varit den plats där vi har vistats mest i den här helgen. Efter en god frukost åkte vi in till stan. Jag tränade och Linus och V åt pizza med grabbarna. ;)
Efteråt skjutsade jag dem till ishallen. Där spelades det match och V var nog lycklig att få tillbtinga dagen med sin pappa. Jag var i stallet och pysslade. Även lördagskvällen var lugn..Vi somnade nog ganska tidigt! :)

På söndagen hade Linus bortamatch. Han åkte vid 07.30 och kom inte hem fören mitt i natten. Jag tog mig i alla fall friheten att åka och köpa en ny tv. Den blev skitbra. Jag jobbade några timmar på gymmet på eftermiddagen, hämtade V hos mamma, la honom och tittade på Ensam Mamma Söker. Sen blev det sängen för in del. Och tur var väl det. Vinne vaknade mitt i natten och var jätteledsen. Jag hämtade honom och då var han kokhet. Jaha, ännu en vecka utan någon nytta gjord tänkte jag. Jag gick upp vid 07.30 och ringde dagis för att säga att V inte skulle komma. När vi sedan vaknade igen vid 09.30 var ungen inte ett dugg varm längre. Skönt men ändå en onödig dag hemma. :/ Jag kom däremot på att det antagligen var biverkningar på den där sprutan han fick förra frdagen. Det skulle ju ta 10-14 dagar innan man skulle se någon biverkning.

Nu sover lilleman och jag har pluggat. Tar en liten paus men ska fortsätta nu igen.
När vi har ätit mellis tar vi nog bussen in till stan. Jag måste träna. Får ångest nu när jag varit duktig 3 veckor. Och i helgen blir det ju party så jag måste träna! :D

Ha en bra vecka..

Tjohooo

Mitt troll!

Publicerat: 2010-11-17 | 13:44:38 i Allmänt







Min lilla gullunge. Han har blivit en liten pojke. Pratar hela tiden och har börjat säga flera ord efter varandra. Just nu är det mycket Hejja Pappa, Pappa hockey hästen, mamma mössa, vinne dricka, kom asse...
Det är verkligen läskigt hur man kan älska en liten människa som bara funnits så kort tid i ens liv så mycket som jag älskar den här lilla pojken. Han ger så mycket glädje och kärlek.
Mammas hjärta! <3


Frusen!

Publicerat: 2010-11-17 | 12:53:38 i Allmänt

Känner mig som en isbit. Om jag får gissa så tror jag i alla fall att en isbit känner sig så här. ;)
Är precis hemkommen från 2 stall. Åkte ut till Vikbolandet och irrade innan jag 5 minuter för sen kom fram till stallet jag skulle till. Masserade och åkte vidare till Gäverstad för att mocka och fixa mat. Det var nog länge sen jag frös så mycket måste jag säga. Inte fören nu börjar mina fötter tina. :/ Måste köpa varmare kläder. Det är ju inte ens vinter än! Herregud! Jag är verkligen ingen vintermänniska. Sol ska det va, då mår jag bra! ;)

Gårdagen bestod av morgonträning som vanligt! sen tvingade jag med Ewe hem och så satte vi fart med målningen. Här hemma är det alltså rörigt värre just nu. Och med en liten skitunge som är på och pillar på allt är det inte det lättaste att få ordning på. Men borden är färdiga. Nu är det "bara" stolarna kvar. Det är väl dock den jobbigaste delen. Har heller inte hittat något fint tyg till stolarna än. Någon som har tips på bra textilsidor?
Jag vill har gammeldags stil, så typ något med rosa blommor på. Hahaha stackars Linus. Men det får han stå ut med. Tur för honom att han inte är hemma så mycket. :)

Nu måste jag sätta fart och måla. Sen blir det dusch, hämta Vinne, handla, åka och ta in hästarna och sen blir det hockey. Fullspäckat schema med andra ord!

Vi hörs!

/B


Ny vecka, nya möjligheter!

Publicerat: 2010-11-15 | 11:57:41 i Allmänt
Jaha då tar vi nya tag och börjar om. Veckan som gick har endast handlat om sjukdom. Först Vincent, sen jag och sen Vincent igen. Men nu ni, nu är det slut på sjukdom i lilla familjen för det här året i alla fall. Trodde jag ja! Linus började morgonen med att upplysa mig om hur ont han har i halsen och att han förmodligen har feber= döende när det gäller honom! :/ Nej men jag säger som vanligt att det finns hjälp mor halsont och feber men vill man inte göra något åt det får man skylla sig själv, så det så! :)

I helgen har det varit minst sagt lugnt. Fredagen tillbringades i ishallen. Lördagen bestod av mys hemma med ost&kex och söndagen bjöd på trädgårdsarbete. Herregyd vad jobbigt det är att kratta. Blää säger jag bara. Men nu fär snän komma om den vill för nu är det tipp topp på tomten. Tack snälla alla som hjälpte till! Verkligen guld värt då min andra hälf i princip aldrig är hemma. Igår var han i Munkfors. Åkte 07.30 och kom hem på natten när jag sov. Så det var den söndagen.

Denna morgon började förutom Linus gnäll om sjukdom med en rejäl duns. Klockan 05.30 ramlade lilla V ner från vår säng. Det har aldrig hänt förut. Men nu hade han hamnat nere vid våra fötter så då var det ju bara en tidsfråga eftersom han inte ligger speciellt stilla när han sover. :( Han grät lite men somnade ganska fort på mammas bröst. <3
Vi fick väcka honom när vi skulle till dagis men jag tror att han tyckte att det var kul att komma tillbaka igen. Efter en hel vecka hemma hade han nog mycket energi att göra av med!

Jag har varit och tränat nu på morgonen. 60 min kondition och ett mördarbenpass efter det! Så nu känns det att jag lever. Men det är skönt! Nu ska jag äta en sallad och sen ska jag hämta mormor. Vi ska åka och köpa färg och tyg. Här hemma ska det nämligen renoveras en del. Det gillar vi. hiihi

Ha en bra måndag.
/B

Sjukstuga!

Publicerat: 2010-11-12 | 13:03:53 i Allmänt
Nu har jag och V varit hemma sedan i tisdags. Vinne är fortfarande snorig och lite hostig men ingen feber. Beträffande mig själv känns det som att det aldrig kommer bryta ut ordentligt. Jag kommer gå omkring med virus i kroppen hela vintern. Men nu har jag tränat stenhårt 2 veckor och ingen sjukdom ska få mig att skippa träningen nu när jag är igång ordentligt!
Det blir ingen mer vass för min del. Beach 2011 säger jag bara. Vill ju kunna leka med V i bikini på badplatserna utan att skämmas! ;)
Jag har nu också fått med mig Ewe. Vi tränar 08.15, minst 4 dagar i veckan. Hejja oss! Det är mycker roligare att ha en träningspolare. Då blir man lite mer sporrad!

Idag har vi i alla fall varit på Bvc. Stora killen har hunnit bli 1,5 år och idag var det alltså dags för vaccination, vägning och mätning. Morgonen kunde ju ha börjat bättre dock. Jag satte klockan på 07.00. Den ringde och jag gick upp. Klädde på mig och tog på lite mascara för att inte se ut som ett nyvaket spöke. Börjar med att försöka väcka den stora bebisen. Han svarar ja 10 gånger innan han väljer att iaf sätta sig upp i sängen. Nu ska den lilla väckas. Ni som inte själva har barn förstår nog inte hur mycket längre allt tar på morgonen. Men den lilla gick bara inte att väcka. Jag bar upp honom, la honom på skötbordet, bytte blöja och tog på kläder. När det var färdigt valde lilleman att vakna, på sitt sämsta humör. Jipppiiiii! Ner och fixa frukost. Även det tar längre tid med ett trött och tjurigt barn. Han älskar vanligtvis ägg. Idag valde han dock att vägra äta något vi försökte ge honom. Han skulle bara ha vår mat. Det slutade med att han kastade ner alla äggbitar på golvet och skrek hysteriskt argt. Vi sket i frukosten och gick ut för att ta på alla ytterkläder. Även det var fruktansvärt tråkigt. Packa in hund och unge i bilen och klockan 07.50 lämnade vi parkeringen. I sista sekund som vanligt när hela familjen ska med någonstans.

Väl framme anade jag att lilla V skulle vara på sitt sämsta humör och göra besöket till en utmaning för sin mamma. Men där fick jag! Han la på charmen och skötte sig exemplariskt. Han har inte hunnit bli så jättestor än min lilla skit. 11350 g "tung" och 81 cm lång. Men det gör inte mig nåt. Han får gärna vara liten länge! :)

Jag åkte in och tränade direkt efter och nu har jag tvättat, ätit och gått en promenad, med V i vagnen och Affe släpandes bakom. Nu sover han utanför och jag passar på att slappa lite i soffan. Vid 15 ska jag iväg till stallet och rida. Ska bli jättekul. Ikväll är det hockey. Vinne kommer bli överlycklig. Det var längesen han såg sin pappa spela nu.

Har ett dilemma. Jag undrar om jag ska äta godis idag eller imorgon? Har klarat mig utan i 2 veckor nu. Men nu måste jag unna mig. Är förbannat sugen på choklad!

Nu ska jag facebooka lite innan terror vaknar.

Trevlig helg!

/B

Slut som artist!

Publicerat: 2010-11-02 | 19:49:54 i Allmänt
Min lista för dagen!

1. Upp 07.30, klä på mig, väcka V och klä på honom, in i bilen och lämna på dagis.
2. Göra frukost och väcka nästa barn, Linus! Äta frukosten.
3. På med ytterkläder och promenera in till gymmet.
4. Träna.
5. Lunch med la familia på Paus.
6. Promenera 6 km hem igen med skavsår på båda hälarna.
7. Förbereda maten.
8. Hämta V på dagis.
9. Åka till affären och handla. (Vinne skulle ha allt han såg i affären)
10. Laga maten. Tror att maten är färdig att ätas, får ställa mig upp innan min första tugga är stoppad i munnen.
11. Laga en till maträtt till Vinne som vägrar äta fisk.
12. Äta. Min mat är dock kall.
13. Bli arg på Vinne för att han kastar sin mat på golvet. Han får sitta i sin matstol tills han är snäll igen.
14. Ta hand om all disk. Vincent skriker och är arg.
15. Dammsuga kök och matplats. (Jag har fått en gris till son)
16. Städa lekrummet, Vinne plockade i 2 legobitar, jag alla andra 350 leksaker.
17. Duscha mig själv och barnet.
18. Sätta på blöja och pyjamas medan barnet sparkar och skriker.
19. Ner igen och äta youghurt.
20. Upp igen efter 2 min då surbullen vägrar äta mer än 2 skedar.
21. Borsta tänderna.
22. Ner i sängen med glader, säga godnatt och släcka lampan. Idag sa jag också att jag hoppas att han är på bättre humör när han vaknar imorgon. Det återstår att se!
23. Sätta på tvätt.
24. Bädda rent i sängen.
25. SLUT SOM ARTIST...

Som ni kanske märker har lilla herrn inte varit på sitt bästa humör idag. Den här dagen vill jag bara glömma och istället tänka att imorgon är han go och glad som vanligt! Ingen pessimist här inte, eller? :/

Det jävliga är att jag inte kan gå och lägga mig, hur trött jag än är. Har inte varit ute med hunden och tvätten måste tas hand om. Den största anledningen är dock att det känns lite taskigt mot Linus att gå och lägga mig innan han ens har kommit hem. :/
MEN mina ögon svider och min kropp längtar efter nybäddad säng. Skynda dig hem nu L så jag kan säga hej och godnatt! :)

Imorgon tar vi nya tag.

Godkväll

Helgen som gått!

Publicerat: 2010-11-01 | 14:06:50 i Allmänt
Då var det måndag igen..Jag säger ju att veckorna springer förbi. :/ Stanna tiden ett tag nu snälla!
Min helg har bestått av jobb och fest. Jobbade fre-lör på gymmet. Det var kul att komma "tillbaka" och göra något annat. Fredagen gick fort då det var massa folk. Men lördagen var segare. På kvällen var jag, Jonna, Emelie, Della och Johanna för första gången sedan gymnasiet ute tillsammans och partade. Vi hade jättetrevligt hemma hos Jonna innan. Hon hade lagat underbart god mat och Emelies efterrätt var även den gudomlig! :) Så tack snälla tjejer för en mysig kväll. Synd bara att det inte var så kul ute. :(

Igår var jag seeeg minst sagt. Har sovit dåligt i 2 veckor nu (tack vare min annars helt underbara son), och lite party och jobb på det gjorde verkligen susen. Jag somnade klockan 21 igår. Helt utmattad. Men det var välbehövligt för imorse kände jag mig relativt utvilad!

I veckan blir det TRÄNING. idag har jag cyklat till stan, tränat 1,5 timma, ätit sallad på Paus och cyklat hem igen. Herre min skapare vilken mjölksyra jag fick. Men jag ska klara det den här gången. Annars brukar jag alltid börja mitt "nya liv" på måndagar men nu....nu är det for real den här gången. Ska få med mig Ewe också. Det är lättare när man är 2 så man kan sporra varandra!

I veckan ska jag även plugga och förhoppningsvis massera en del.

Ikväll ska jag nog sätta upp nya gardiner i Vinnes lekrum och så ska jag laga god kyckling med sallad!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Tjohoo

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!