Dålig natt men förhoppningsvis en trevlig dag!

Publicerat: 2011-08-31 | 07:35:35 i Allmänt
Har sovit oroligt och bara allmänt dåligt inatt. Hade även en sjuk dröm. Vinne och jag var utomlands, någonstans, vi åkte i en hiss med typ 8 främmande människor när hissen plötsligt kraschar rakt in i ett annat hotell. Vi klarar oss med lite skråmor men fy fan vad jag hann må dåligt och tänka hemska saker. Vaknade helt svettig och hade svårt att somna om efteråt. Ville inte komma in på samma dröm igen. :/
Bara en kort stund senare vaknade jag av att Vinne var ledsen i sitt rum. Han satt i sängen och sa; - jag vill inte gråta här! Stackarn. Mamma kom såklart in och hämtade honom och vi somnade om inne i vår säng!
Detta gjorde ju att jag hade betalat massor med pengar för att få ligga kvar i sängen och sova med lilleman när klockan ringde 05.30 imorse. :/


Igår vann Hästarna igen.. Linus fick dessutom göra ett mål och det vet jag en som kommer bli glad över. Vinne pratade nämligen med pappa igår morse och han var INTE nöjd att Linus inte gjort några mål. KOM IGEN PAPPA var det sista han sa innan dom la på. ;) Gulle!

Inatt kommer han hem.. Mer saknad än vanligt faktiskt! <3

Men ikväll blir det en dejt med hockeyfruarna.. Ska bli skojigt! Var ett tag sedan nu.. Vinne ska få leka med Ivar&Ester och kanske Emilio.. Det gillas från lilla herrn.. :) Vi får se vad vi hittar på för något!

Nu ska jag äta frukost och försöka piggna till lite..

Godmorgon och ha en bra onsdag!

Becka

Ny vagn

Publicerat: 2011-08-31 | 07:28:43 i Allmänt

Igår köpte jag "ny" vagn. En Phil&Teds Sport blev det tillslut. Har velat fram och tillbaka mellan olika vagnar, vägt för och nackdeler, priser, bäst för bebis och bäst för Vincent! Har varit inne på både City Select, nya Bugaboon och Phil&Teds. Valde till slut den här då jag inte tror att V kommer att behöva sova speceillt mycket i vagnen, den är bra att köra i snön, tar lite plats i bagaget, är lätt och smidig att köra och båda barnen får en bra komfort i den. Då Vinne inte är så stor så satt han faktiskt riktigt bra i den. Syskonsisten på den här äldre modellen går även att luta lite bakåt vilket är ett stort plus. Och mjukliften som lilla bebis ska ligga i är så pass tjock att man inte behöver böka med åkpåsar eller så.. :) Nu har jag köpt den på Blocket så jag fick den också till bra pris. Vägrar köpa ännu en vagn för 8-13 000 som man sedan måste sälja och förlora massor på. Det hade varit skillnad om V var yngre och skulle åka vagn länge till.. Jag hoppas och tror i alla fall att vi kommer att vara nöjda med vagnen!







Här kommer lite magbilder

Publicerat: 2011-08-29 | 21:00:18 i Allmänt

Magen V.16

 

Magen V.20

 

 

Magen i V.23

 

Som ni ser växer den på bra! Lillfis där inne blir starkare och större.. <3

Känner mig fortfarande kluven över hur man ska kunna ge lika mycket kärlek och närhet till 2 barn. Men jag vet att alla andra gör det och klarar det. Och jag vet att lilla Vincent kommer att bli en fantastisk storebror som kommer att älska sitt syskon. Mammas lilla Vinne ska bli storebror.. <3

 

Gränslös kärlek


Skön helg

Publicerat: 2011-08-29 | 07:00:53 i Allmänt
Igår hanns det med mycket måste jag säga. Började morgonen med frukost framför tv.n med lilleman. Emil visades även denna morgon! ;) Sen blev det lite dammsugning och sen tog vi allt skräp i förrådet och åkte och slängde det! (Grattis Linus, din arbetsuppgift är fixad, återigen ;)..) Sen åkte vi hem till mamma och pappa, där åt Vinne 2 glassar och sen åkte vi till Babyland, Bauhaus, Jysk, Pizza Hut och Babyproffsen. Ny vagn måste ju inhandlas och jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken.
Ni som har syskon, lite hjlälp vore på sin plats! I början av graviditeten hade jag i princip bestämt mig för att ha en bra syskonvagn där även Vinne kunde sova i. Men nu märker jag att han är lite mindre intresserad av att sova på dagarna och han kommer ju faktiskt gå på dagis 3 dagar i veckan. Lutar lite åt en Phil&Teds men är lite osäker fortfarande.. Har ni några bra tips är dom jätte välkomna!? :D

Vi käkade lunch på Pizza Hut.. Jättegott men man fick vänta både på att få beställa maten och sedan även på att få in den. Tror vi var där 1,5 timmar. Eftermiddagen avslutades med en tvätt av bilen. Både utvändigt och invändigt! Det behövdes men nu är den som ny. Känns alltid skönt när det är gjort.

Väl hemma igen bytte jag sängkläder hos Vincent. Han har fått ett stort täcke nu. Och ett jättefint påslakan med Pettson och Findus på. ;) Det här är första kvällen som V somnade när jag läste bok för honom. Han brukar alltid styra lite efteråt men igår slocknade han som en liten stock. <3
Jag tog tag i tvätten och satte mig sedan och pluggade ett tag. Dags att lägga på ett kol när det gäller den biten!

Pratade med Linus i telefon. Saknar honom massor! Vi hann ju inte ses så många dagar när jag kom hem från Bulgarien innan det var dags för honom att åka.. :( Men snart är han hemma igen och då är allt som vanligt! Jag gillar vanligt bäst tror jag.. ;) Dom hade iaf vunnit första matchen i Norge med 6-0.. Härligt härligt!

Vid 22 var jag trött och gick och lade mig. Hade tänkt läsa en bok jag lånat av mamma men det orkade inte ögonen. Så en helg med en hel del nytta gjort har vi haft.
Idag ska jag hämta 3 busungar på dagis och sen kommer Della och grabbarna och hälsar på. Det blir fika och ugnspannkaka! Mysigt och gott!

Hoppas ni haft en bra helg.. Snart är det nog höst hörrni! Burr!!!

Becka

Aj aj aj

Publicerat: 2011-08-26 | 08:51:09 i Allmänt
Känner mig som Lina i Emil i Lönneberga... :/ Jag har tandvärk men jag är inte så svullen som hon...ÄN!
Hela vänster sidan av ansiktet och halsen värker som attans.. Skönt dock att det är fredag.
Linus åker iväg på match idag, kommer hem och sover nångång inatt och åker sedan till Nore imorgon. Så helgen och typ hela nästa vecka är jag och bustroll hemma själva. :( Men det går fort. Jag jobbar och Vinne är på dagis. Sen busar vi, käkar mat och går och lägger oss.. Som alla andra vardagar! ;) Needå vi ska nog hitta saker att göra.

Jag är snart färdig med mina arbeten inför slutprovet. Bara några tillägg att göra. Skönt! Imorn räknar jag med att allt är inskickat och klart och på måndag ska jag plugga stenhårt fram till provet den 14 september. Hejja hejja

Idag kommer iaf Jossan&Lukas. Vi ska umgås ikväll när grabbarna är borta på match. Det bli mat, efterrätt, godis och massa skitsnack. Som alltid! ;)

Imorn jobbar jag och sedan är det kalas för Charlie som hunnit fylla 3 år. Stora killen! <3 Han fick en adidas overall av oss när vi kom hem från Bulgarien men jag ska hitta något skojigt till honom till imorn också såklart!

Lillskrutt i magen lever på för fullt. Den har verkligen hittat sina rutiner. Den är väken på kvällen när jag lägger mig för att sova eller koppla av. Sen vaknar den vid 7 på morgonen och bökar lite. Nu sover den igen men vaknar nog till liv när jag sätter igång med lite dammsugning här på gymmet. :) Tiden går fort. Går in i V 23 på söndag. Hinner knappt med den här gången. Ska börja ta lite mer bilder på magen nu. Är alltid kul att ha efteråt. Man glömmer ju bort hur den såg ut och hur det kändes så fort sen.

Trevlig helg på er..

Becka

Hjälp!

Publicerat: 2011-08-25 | 07:29:18 i Allmänt
Okej! Jag tror inte att vår nya familjemedlem kommer att få något namn.. :/
Man måste ju för det första ha både förslag på killnamn och tjejnamn då vi inte vet könet, det ska passa ihop med Vincent, inte vara för kort, vara lätt att ropa och säga....???
Eller så tar man bara ett som man tycker är fint och skiter i resten?

Aja..Kom mer än gärna med förslag på fina namn ni tror skulle passa våran lille.. :D

Tillbaka till verkligheten!

Publicerat: 2011-08-24 | 09:51:02 i Allmänt
Nu kanske en uppdatering här vore på sin plats efter semester och typ 1 månads blogguppehåll.. ;)

Jag har haft en härlig semester med sovmornar, sol&bad, god mat, vänner och som pricken över i.. En resa till Bulgarien sista semesterveckan! Jag är nu så utvilad som man kan vara när man är gravid i V 22. Hoppas den här tröttheten och irritationen går över snarast. Känner inte igen mig själv! Ska försöka bita ihop och leva på som vanligt. Tids nog kommer det något bra utav det. En liten bebis ska ju faktiskt komma till oss och det ser vi fram emot. <3

Nu är vardagen som den brukar igen. Vinne började på dagis i måndags. Det var nemas problemas att lämna honom. Han var nog överlycklig att slippa sin mamma ett tag och få leka med alla barnen igen! ;) Nu har han ju dessutom båda sina kusiner där. Louie har ju börjat på dagis han också nu! Herregud vad tiden går fort. Det känns som att han var en liten bebis nyss. :/

Linus jobbar och spelar hockey och på lördag drar dom iväg till Norge och spelar matcher. Sen drar serien igång. Jag jobbar på som vanligt och på måndag börjar jag jobba heltid. Jag pluggar så mycket jag kan nu också.. Den 14 september är det ju dags att åka till Göteborg för sista veckan av utbildningen och slutprovet. Jag kommer att vara fruktansvärt nervös men förhoppningsvis förberedd och laddad till max!?

Det ska faktiskt bli lite mysigt med höst nu känner jag. Mysiga kvällar med tända ljus och film, hockey, fina stickade tröjor och lite fix hemma innan bebis kommer. Den här hösten kommer nog bara flyga förbi har jag en känsla av!

Hoppas alla ni andra haft en härlig sommar, trots dåligt väder..!
Nu kör vi igång som vanligt igen..

Puss på er

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!