Sovmorgon

En välbehövlig sovmorgon fick starta den här måndagen. Noel vaknade 8.45 och Vinne kom precis ner. Nu sitter vi och käkar lite frukost. Efter att ha varit ute och kommit hem 04.00 i lördags natt vilket innebar typ 4 timmars sömn kändes det skönt att vakna imorse, inte bakis och utvilad! Det är andra tider nu när man har barn. Det funkar liksom inte att ligga och slöa och vara dålig dagen efter!! Dagen startar när barnen vill och då är det bara att pallra sig upp.
 
Igår var det hockey, som vanligt på söndagar. Vinne hade träning. Linus hade match. Efter Linus match följde Ewe&Antton och Hanna&Malin med oss hem och käkade pizza och kollade på Solsidan och en film. Det blev en slapparkväll i soffan...Skönt!
 
Idag ska vi göra lite måsten. Bädda rent i alla sängar, dammsuga, tvätta och sen blir det en sväng ute. Promenad och så får jag nog muta Vinne med en tur till lekparken för att han ska vilja följa med. :/ Han är verkligen inget utebarn och det har han nog dessvärre fått efter sin mamma som fryser väldigt lätt.
 
Ikväll ska jag iaf på bio. Den sista delen av Breaking dawn. Förväntningarna är höga, såklart. Hoppas den är sjukt bra!
 
Imorgon kanske det blir en tripp till Ullared. Måste bara skaffa barnvakt åt Jabba. Känns lite som självmord att ta med en 11 månaders till ett ställe med sjukt mycket folk, sittandes i en kundvagn hela dagen utan att få krypa runt och röra på sig ordentligt. Sen är det ju en bit att åka i bilen också. Och det är inte Noels favorit. ;)
 
Ha en bra måndag..
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!