Mysig lördag

Igår låg vi uppe till 02.30 och såg dom sista Falk filmerna! Herregud vad bra dom är! Spännande typ hela sista filmen. Vi hade tur att barnen sov till 8.30 imorse, annars hade det nog varit tungt att ta sig upp.

Vinne och jag åkte sen på Zillah&Totte. En show för barn! Sådär tyckte jag. Lite långdraget och lite dåligt upplägg men Vincent tyckte det va kul. Han skrattade och dansade lite innan han tyckte att det var lite tråkigt att vara stilla. Mutade honom med popcorn, bulle och festis! 😉
Sen gick vi ut till bilen och upptäckte en parkeringsbot på 700:-!!! Tack för den! Det var typ 30 bilar till som skulle få samma glada överraskning som jag när dom kom ut från föreställningen med sina barn! Härligt!

Sen blev det lunch i Smedby hos svärföräldrarna innan Vinne, Linus och jag åkte och köpte en ny hjälm till V för att sedan åka till Himpa och åka skridskor. Man blir alldeles varm i hjärtat när man ser hur stolt och glad han är när han får på sig hockeyutrustningen! Och man ser verkligen hur han studerar och beundrar sin pappa i alla han gör både på och utanför isen! Hans stora idol, utan tvekan!

Nu har vi handlat för en myskväll med mat och snacks med Ewe&Antton! Noel badar och V valde att stanna hos farmor och farfar och sova över. Så det blir en lugn kväll när Jabba har somnat!

Imorgon är det hockey för hela slanten! Först har Vinne träning och sen har Linus match! Ni kanske märker vad som är det största "intresset" i den här familjen! 😉 tänk hur det ska bli när buse nummer 2 ska börja! Ha ha full fart!

Ha en skön kväll.. Det ska vi ha!

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!